Maku

Mustikka-appelsiinimuffinssit

35 min
4
0

Mustikka-appelsiinimuffinssit

Herkullisten muffinssien taikina syntyy käden käänteessä sekoittamalla ainekset kulhossa. Sähkövatkainta ei tarvita! Resepti sopii myös maidottomaan ruokavalioon.
Teksti Painted by Cakes
Kuvat Painted by Cakes
Tulosta
Mainos

Ainekset (12 kpl)

  • 3 dlvehnäjauhoja
  • 2 dlsokeria
  • 1 tlvaniljasokeria
  • 2 tlleivinjauhetta
  • 150 gMaidotonta margariinia (sulatettuna, esim sininen Keiju)
  • 2 kplkananmunia
  • 1 dlappelsiinimehua
  • 3 dlmustikoita

Tee näin

35 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN25 min

Kuumenna uuni 175 asteeseen. Asettele paperivuoat muffinssipellin syvennyksiin. 

Sekoita kuivat aineet keskenään. Sekoita nesteet toisessa kulhossa. Lisää kuivat aineet nesteisiin siivilän läpi ja sekoita taikina tasaiseksi. 

Kääntele mustikat taikinan joukkoon.

Paista uunin keskitasolla noin 20-25 minuuttia, kunnes testitikkuun tarttuu enää muutamia meheviä murusia.

Vinkki!

Voit tehdä taikinan myös tavallisesta voista maidottoman margariinin sijaan.
MITÄ PIDIT?
4
Katso myös nämä