Maku

Mustatorvisieniohukaiset – voimakkaan aromikkaat sieniletut

50 min
0
0

Mustatorvisienen maku saattaa vaatia totuttelua, joten kannattaa aloittaa maltillisilla sienimäärillä. Sienilettujen taikinaan paistetaan mukaan mustatorvisieniä ja sipulia.
Tulosta
Teksti Kati Pohja
Kuvat Riikka Kantinkoski

Ainekset (4–5 annosta)

  • 150 gmustatorvisieniä
  • 1sipuli
  • 2 tlvoita
  • 5 dlmaitoa
  • 2munaa
  • 2 1/2 dlvehnäjauhoja
  • 1 tlsuolaa

Paistamiseen

  • 2 rklvoita tai margariinia

Tee näin

50 min
{
AKTIIVINEN50 min
PASSIIVINEN

Puhdista ja paloittele sienet.

Kuori ja hienonna sipuli. Kuumenna pannulla voita. Lisää sienet ja sipulit. Kuumenna sekoitellen, kunnes sipulit ovat kuullottuneet. Anna jäähtyä.

Sekoita maitoon munat, jauhot, suola ja sieni-sipuliseos. Anna taikinan turvota noin 15 minuuttia.

Paista ohukaiset rasvassa pannulla molemmin puolin kypsiksi.

Tarjoa mustatorvisieniohukaiset puolukkasurvoksen kanssa.

MITÄ PIDIT?
0