


Mustatorvisieniohukaiset – voimakkaan aromikkaat sieniletut
50 min
Mustatorvisienen maku saattaa vaatia totuttelua, joten kannattaa aloittaa maltillisilla sienimäärillä. Sienilettujen taikinaan paistetaan mukaan mustatorvisieniä ja sipulia.
Reseptin ainekset
4–5 annosta
150 g
mustatorvisieniä
1
sipuli
2 tl
voita
5 dl
maitoa
2
munaa
2½ dl
vehnäjauhoja
1 tl
suolaa
Paistamiseen
2 rkl
voita tai margariinia
Mustatorvisieniohukaiset – ohje:
- Puhdista ja paloittele sienet.
- Kuori ja hienonna sipuli. Kuumenna pannulla voita. Lisää sienet ja sipulit. Kuumenna sekoitellen, kunnes sipulit ovat kuullottuneet. Anna jäähtyä.
- Sekoita maitoon munat, jauhot, suola ja sieni-sipuliseos. Anna taikinan turvota noin 15 minuuttia.
- Paista ohukaiset rasvassa pannulla molemmin puolin kypsiksi.
- Tarjoa mustatorvisieniohukaiset puolukkasurvoksen kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat