Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Mustapapu-pinaattisalaatti

15 min

Mustapapu-pinaattisalaatti saa kivaa hapokkuutta jogurttikastikkeesta. Sekoita kastike ronskisti joukkoon, niin mustapapu-pinaattisalaatti maustuu hyvin!

21.4.2016
Reseptin ainekset
4 annosta
70–100 g
babypinaattia
1
keräsalaatti
1
lehtikaalisalaattiruukku
1 prk
mustapapuja (280 g)
Kastike
1 dl
maustamatonta jogurttia
1 rkl
sitruunan mehua
1 tl
sokeria
1/4 tl
suolaa
1
valkosipulinkynsi
1 dl
hienonnettua basilikaa

1. Huuhtele pinaatinlehdet, keräsalaatti ja lehtikaali ja pyöräytä kuivaksi salaattilingossa tai taputtele kuivaksi keittiöpyyhkeen välissä. Sekoita salaatin- ja pinaatinlehdet kulhossa. Huuhtele mustapavut siivilässä ja lisää pinaattisalaattiin.

2. Sekoita jogurtti, sitruunan mehu, sokeri, suola, murskattu valkosipulinkynsi ja hienonnettu basilika kulhossa. Maista ja mausta, halutessasi lisää sokeria ja suolaa. Sekoita kastike salaatin joukkoon. Tarjoa mustapapu-pinaattisalaatti heti.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt