Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Mustajuuri-ruusukaali-päärynäpaistos

1 h 0 min

Mustajuurta kutsutaan köyhän miehen parsaksi. Mustajuuri, päärynä ja vuohenjuusto ovat hento ja aromaattinen yhdistelmä. Resepti on osa huippukokki Henri Alénin joulumenua.

23.10.2014
Reseptin ainekset
4 annosta
1
sitruuna
5
mustajuurta
1
rasia ruusukaaleja (tai 1 pieni savoijinkaali)
1
päärynä
1 rkl
voita
2 rkl
manteleita tai pinjansiemeniä
1 rkl
juoksevaa hunajaa
suolaa ja mustapippuria
4 rkl
pehmeää vuohenjuustoa
  1. Purista sitruunan mehu kulholliseen vettä.
  2. Pese mustajuuret huolellisesti juoksevan veden alla. Kuori ne suoraan sitruunaveteen, niin ne eivät tummu.
  3. Paloittele mustajuuret ja kaalit. Kuori päärynä, poista siemenkota ja lohko päärynä.
  4. Keitä mustajuuria suolatussa vedessä 5–7 minuuttia ja valuta ne.
  5. Paista mustajuuret pannulla voissa kullanruskeiksi. Lisää pannulle päärynänpalat. Paista hetki. Lisää pannulle kaali ja mantelit. Sekoita varovasti. Mausta hunajalla, suolalla ja pippurilla.
  6. Koristele mustajuuri-ruusukaali-päärynäpaistos juuri ennen tarjoilua nokareilla pehmeää vuohenjuustoa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt