


Mustaherukkasorbetti
24 h 25 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 24 h 0 min
Reseptin ainekset
8 annosta
2
valkuaista
2 tl
sokeria
2 rkl
mansikkahilloa
1 dl
mustaherukoita (paseerattuna)
1/2 dl
mustaherukoita
Mustaherukkasorbetti – ohje:
- Vatkaa valkuaiset ja sokeri kovaksi vaahdoksi. Lisää loppuvaiheessa hillo ja paseeratut mustaherukat. Survo kokonaisia mustaherukoita hiukan ja lisää vaahtoon.
- Käynnistä jäätelökone ja lusikoi vaahto koneeseen. Anna koneen pyöriä, kunnes massa on pehmytjäätelön oloista.
- Lusikoi mustaherukkasorbettimassa sopiviin muotteihin ja pane muottien hatuiksi paperiset muffinivuoat ja tikuiksi jäätelötikut.
Vinkki!
Muffinivuoan läpi pujotettu jäätelötikku pysyy kohtisuorassa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat