Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Mustaherukkasorbetti

24 h 25 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 24 h 0 min
12.9.2010
Reseptin ainekset
8 annosta
2
valkuaista
2 tl
sokeria
2 rkl
mansikkahilloa
1 dl
mustaherukoita (paseerattuna)
1/2 dl
mustaherukoita

Mustaherukkasorbetti – ohje:

  1. Vatkaa valkuaiset ja sokeri kovaksi vaahdoksi. Lisää loppuvaiheessa hillo ja paseeratut mustaherukat. Survo kokonaisia mustaherukoita hiukan ja lisää vaahtoon.
  2. Käynnistä jäätelökone ja lusikoi vaahto koneeseen. Anna koneen pyöriä, kunnes massa on pehmytjäätelön oloista.
  3. Lusikoi mustaherukkasorbettimassa sopiviin muotteihin ja pane muottien hatuiksi paperiset muffinivuoat ja tikuiksi jäätelötikut.

Vinkki!

Muffinivuoan läpi pujotettu jäätelötikku pysyy kohtisuorassa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt