


Munajuusto
Munajuusto on juhlapöydän ihanin herkku! Juuston valmistus ei ole vaikeaa ja valmis mehevä herkku maistuu hillon ja viikunoiden kera. Tätä kannattaa kokeilla!
Kuumenna maito kiehumispisteeseen. Siirrä kattila liedeltä. Vatkaa munat sekä piimä sekaisin ja lisää seos kuumaan maitoon. Siirrä kattila liedelle ja kuumenna juustomassa kiehumispisteeseen, mutta älä keitä. Jäähdytä seos.
Nosta juustomassa reikäkauhalla sideharsolla vuorattuun juustomuottiin tai siivilään. Ripottele suola-sokeriseos massakerrosten väliin. Käännä sideharso juustomassan päälle. Pane valutusastia juustomuotin alle ja nosta juusto jääkaappiin vuorokaudeksi.
Kumoa munajuusto tarjoiluvadille. Halutessasi voit ruskistaa pinnan grillivastuksien alla uunissa tai pienellä kaasupolttimella.
Koristele munajuustovati viikunoilla. Tarjoa munajuusto vadelmahillon kera.