Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Munajuusto

24 h 45 min
{
Aktiivinen 45 min
Passiivinen 24 h 0 min

Munajuusto on juhlapöydän ihanin herkku! Juuston valmistus ei ole vaikeaa ja valmis mehevä herkku maistuu hillon ja viikunoiden kera. Tätä kannattaa kokeilla!

8.1.2006
Reseptin ainekset
10 annosta
30 dl
rasvatonta maitoa
10 dl
piimää
3 kpl
munaa
1 tl
suolaa
1/2 tl
sokeria
Tarjoiluun
5 kpl
viikunoita
100 g
vadelmahilloa

Kuumenna maito kiehumispisteeseen. Siirrä kattila liedeltä. Vatkaa munat sekä piimä sekaisin ja lisää seos kuumaan maitoon. Siirrä kattila liedelle ja kuumenna juustomassa kiehumispisteeseen, mutta älä keitä. Jäähdytä seos.

Nosta juustomassa reikäkauhalla sideharsolla vuorattuun juustomuottiin tai siivilään. Ripottele suola-sokeriseos massakerrosten väliin. Käännä sideharso juustomassan päälle. Pane valutusastia juustomuotin alle ja nosta juusto jääkaappiin vuorokaudeksi.

Kumoa munajuusto tarjoiluvadille. Halutessasi voit ruskistaa pinnan grillivastuksien alla uunissa tai pienellä kaasupolttimella.

Koristele munajuustovati viikunoilla. Tarjoa munajuusto vadelmahillon kera.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt