Mummon kurpitsapikkelssi

45 min
0
0

Mummon kurpitsapikkelssi

Paras kurpitsapikkelssi syntyy tällä mummon luottoreseptillä. Se on vastustamaton lisäke miltei kaikille ruuille.
Teksti Perinneruokaa prkl
Kuvat Perinneruokaa prkl
Tulosta
Mainos

Ainekset (40 annosta)

  • 2 lkurpitsaa
  • 1 kplsipuli
  • 0,5 kplpurjo
  • 1 kplpaprika
  • 1/4 kplvarsiselleriä
  • 20 gtilliä
  • 20 gpersiljaa

liemi

  • 3 dlvettä
  • 3 dlväkiviinaetikkaa
  • 8 dlsokeria
  • 1 kplkanelitanko
  • 10-15 kplvalkopippuria
  • 1 tlmuskottipähkinää

Tee näin

45 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN15 min

Raasta kurpitsa ja viipaloi sipuli, purjo, paprika sekä varsiselleri. Jätä sivuun odottamaan ja valmista liemi.

Lisää kaikki liemiainekset kattilaan ja keitä 1-2 minuuttia.

Lisää kaikki kasvikset kattilaan ja keitä kunnes kurpitsa on kauniin kuulasta. Nosta kattila liedeltä.

Lisää hienonnettu tilli ja persilja kattilaan, sekoita hyvin ja poista kanelitanko. 

Purkita kuumana ja sulje kannet tiiviisti.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä