


Mummon kurpitsapikkelsi
45 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 15 min
Paras kurpitsapikkelsi syntyy tällä mummon luottoreseptillä. Se on vastustamaton lisäke miltei kaikille ruoille.
Reseptin ainekset
40 annosta
2 l
kurpitsaa
1 kpl
sipuli
0,5 kpl
purjo
1 kpl
paprika
1/4 kpl
varsiselleriä
20 g
tilliä
20 g
persiljaa
liemi
3 dl
vettä
3 dl
väkiviinaetikkaa
8 dl
sokeria
1 kpl
kanelitanko
10-15 kpl
valkopippuria
1 tl
muskottipähkinää
Kurpitsapikkelsi – ohje:
Raasta kurpitsa ja viipaloi sipuli, purjo, paprika sekä varsiselleri. Jätä sivuun odottamaan ja valmista liemi.
Lisää kaikki liemiainekset kattilaan ja keitä 1-2 minuuttia.
Lisää kaikki kasvikset kattilaan ja keitä kunnes kurpitsa on kauniin kuulasta. Nosta kattila liedeltä.
Lisää hienonnettu tilli ja persilja kattilaan, sekoita hyvin ja poista kanelitanko.
Purkita kuumana ja sulje kannet tiiviisti.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat