Maku

Mummon kurpitsapikkelssi

45 min
{
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
15 min
Paras kurpitsapikkelssi syntyy tällä mummon luottoreseptillä. Se on vastustamaton lisäke miltei kaikille ruuille.
2.9
0
Julkaistu: 9.9.2016


Ainekset (40 annosta)

  • 2 lkurpitsaa
  • 1 kplsipuli
  • 0,5 kplpurjo
  • 1 kplpaprika
  • 1/4 kplvarsiselleriä
  • 20 gtilliä
  • 20 gpersiljaa

liemi

  • 3 dlvettä
  • 3 dlväkiviinaetikkaa
  • 8 dlsokeria
  • 1 kplkanelitanko
  • 10-15 kplvalkopippuria
  • 1 tlmuskottipähkinää
Tulosta
Raasta kurpitsa ja viipaloi sipuli, purjo, paprika sekä varsiselleri. Jätä sivuun odottamaan ja valmista liemi.
Lisää kaikki liemiainekset kattilaan ja keitä 1-2 minuuttia.
Lisää kaikki kasvikset kattilaan ja keitä kunnes kurpitsa on kauniin kuulasta. Nosta kattila liedeltä.
Lisää hienonnettu tilli ja persilja kattilaan, sekoita hyvin ja poista kanelitanko. 
Purkita kuumana ja sulje kannet tiiviisti.
MITÄ PIDIT?
2.92
Kommentoi »