Maku

Mummon kurpitsapikkelsi

45 min
{
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
15 min
Paras kurpitsapikkelsi syntyy tällä mummon luottoreseptillä. Se on vastustamaton lisäke miltei kaikille ruoille.
KA
3.1
0
Julkaistu: 9.9.2016


Reseptin ainekset (40 annosta)

  • 2 lkurpitsaa
  • 1 kplsipuli
  • 0,5 kplpurjo
  • 1 kplpaprika
  • 1/4 kplvarsiselleriä
  • 20 gtilliä
  • 20 gpersiljaa

liemi

  • 3 dlvettä
  • 3 dlväkiviinaetikkaa
  • 8 dlsokeria
  • 1 kplkanelitanko
  • 10-15 kplvalkopippuria
  • 1 tlmuskottipähkinää
Tulosta

Kurpitsapikkelsi – ohje:

Raasta kurpitsa ja viipaloi sipuli, purjo, paprika sekä varsiselleri. Jätä sivuun odottamaan ja valmista liemi.

Lisää kaikki liemiainekset kattilaan ja keitä 1-2 minuuttia.

Lisää kaikki kasvikset kattilaan ja keitä kunnes kurpitsa on kauniin kuulasta. Nosta kattila liedeltä.

Lisää hienonnettu tilli ja persilja kattilaan, sekoita hyvin ja poista kanelitanko. 

Purkita kuumana ja sulje kannet tiiviisti.

Kommentoi »