4(51)
Mummon hölskytyskurkut
vegaani
35 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 15 min
Mummon hölskytyskurkut ovat nostalginen makumatka vailla vertaa! Rapsakat avomaankurkkuviipaleet saavat etikkaisesta liemestä ja tillistä raikasta makua.
Reseptin ainekset 6 annosta
4 kplavomaankurkkua (n. 700 g)
4 rklväkiviinaetikkaa
2 rklsokeria
1 tlsuolaa
3/4 dltuoretta tilliä (hienonnettuna)

Mummon hölskytyskurkut valmistetaan näin:

  1. Laita väkiviinaetikka, sokeri, suola ja hienonnettu tilli tiiviiseen kannelliseen astiaan.
  2. Viipaloi avomaakurkut ohuiksi viipaleiksi ja lisää astiaan.
  3. Laita kansi tiukasti kiinni ja hölskytä purkkia reippaasti. Anna kurkkujen tekeytyä jääkaapissa 15 minuuttia ennen tarjoilua.
4 kommenttia