Mummon hölskytyskurkut
35 min
{
Aktiivinen
20 minPassiivinen
15 minMummon hölskytyskurkut ovat nostalginen makumatka vailla vertaa! Rapsakat avomaankurkkuviipaleet saavat etikkaisesta liemestä ja tillistä raikasta makua.
VE
4
Julkaistu: 16.9.2014

Mummon hölskytyskurkut
Reseptin ainekset (6 annosta)
- 4 kplavomaankurkkua (n. 700 g)
- 4 rklväkiviinaetikkaa
- 2 rklsokeria
- 1 tlsuolaa
- 3/4 dltuoretta tilliä (hienonnettuna)
Mummon hölskytyskurkut valmistetaan näin:
- Laita väkiviinaetikka, sokeri, suola ja hienonnettu tilli tiiviiseen kannelliseen astiaan.
- Viipaloi avomaakurkut ohuiksi viipaleiksi ja lisää astiaan.
- Laita kansi tiukasti kiinni ja hölskytä purkkia reippaasti. Anna kurkkujen tekeytyä jääkaapissa 15 minuuttia ennen tarjoilua.