


Mummon hölskytyskurkut
35 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 15 min
Mummon hölskytyskurkut ovat nostalginen makumatka vailla vertaa! Rapsakat avomaankurkkuviipaleet saavat etikkaisesta liemestä ja tillistä raikasta makua.
Reseptin ainekset
6 annosta
4 kpl
avomaankurkkua (n. 700 g)
4 rkl
väkiviinaetikkaa
2 rkl
sokeria
1 tl
suolaa
3/4 dl
tuoretta tilliä (hienonnettuna)
Mummon hölskytyskurkut valmistetaan näin:
- Laita väkiviinaetikka, sokeri, suola ja hienonnettu tilli tiiviiseen kannelliseen astiaan.
- Viipaloi avomaakurkut ohuiksi viipaleiksi ja lisää astiaan.
- Laita kansi tiukasti kiinni ja hölskytä purkkia reippaasti. Anna kurkkujen tekeytyä jääkaapissa 15 minuuttia ennen tarjoilua.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat