Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Mummon hölskytyskurkut

35 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 15 min

Mummon hölskytyskurkut ovat nostalginen makumatka vailla vertaa! Rapsakat avomaankurkkuviipaleet saavat etikkaisesta liemestä ja tillistä raikasta makua.

Reseptin ainekset
6 annosta
4 kpl
avomaankurkkua (n. 700 g)
4 rkl
väkiviinaetikkaa
2 rkl
sokeria
1 tl
suolaa
3/4 dl
tuoretta tilliä (hienonnettuna)

Mummon hölskytyskurkut valmistetaan näin:

  1. Laita väkiviinaetikka, sokeri, suola ja hienonnettu tilli tiiviiseen kannelliseen astiaan.
  2. Viipaloi avomaakurkut ohuiksi viipaleiksi ja lisää astiaan.
  3. Laita kansi tiukasti kiinni ja hölskytä purkkia reippaasti. Anna kurkkujen tekeytyä jääkaapissa 15 minuuttia ennen tarjoilua.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt