Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Muikkuvuoka

1 h 20 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 1 h 10 min

Muikut saavat päälleen herkullisen smetanakuorrutteen ja hautuvat uunin lämmössä ruodottomiksi. Tarjoa vuoka esimerkiksi perunamuusin kanssa.

26.3.2017
Reseptin ainekset
4 annosta
400 g
muikkuja
1 rkl
voita
1/2 kpl
omena
1 kpl
sipuli
2 rkl
tilliä
120 g
smetanaa
1/2 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria

Muikkuvuoka – ohje:

  1. Voitele uunivuoka ja laita peratut muikut sen pohjalle.
  2. Valmista täyte hienontamalla omena, sipuli ja tilli. Yhdistä kaikki ainekset smetanan joukkoon ja mausta suolalla sekä mustapippurilla.
  3. Levitä smetanatäyte muikkujen päälle ja peitä foliolla. Paista uunissa 175 asteessa noin 45 minuuttia ja poista folio. Jatka paistamista vielä noin 20 minuuttia, jotta muikkuvuoka saa kauniin värin.
  4. Nauti muikkuvuoka esimerkiksi perunamuusin kanssa. 
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt