Kotivinkki

Moussaka pannulla

15 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
Moussaka valmistetaan perinteisesti uunissa. Tämä versio perinteisestä munakoisopaistoksesta valmistuu pikana pannulla.
4.8
0
Julkaistu: 4.8.2016


Ainekset (4 annosta)

  • 1munakoiso
  • 400 gkaritsan jauhelihaa (tai naudan paistijauhelihaa)
  • 1 rkloliiviöljyä
  • 4keitettyä perunaa
  • 1sipuli
  • 2valkosipulinkynttä
  • 1 rkltomaattipyreetä
  • 1 tlkanelia
  • 1 tlsuolaa
  • ½ tlmustapippuria myllystä
  • 1 tlsokeria
  • 1 prktomaattimurskaa (400 g)
  • ½ruukkua minttua
  • 200 gfetajuustoa
Tulosta
1. Leikkaa munakoiso sentin kokoisiksi kuutioiksi ja paahda niitä kuumalla, kuivalla paistinpannulla pari minuuttia. Siirrä kuutiot syrjään pannulta.
2. Ruskista jauheliha oliiviöljyssä paistinpannulla. Kuutioi keitetyt perunat ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Lisää perunat, sipulit, tomaattipyree ja mausteet pannulle ja anna paistua miedolla lämmöllä 5 minuuttia.
3. Lisää tomaattimurska ja munakoisokuutiot ja anna kiehahtaa.
4. Hienonna minttu ja murustele feta. Ripottele molemmat moussakan pinnalle. Tarjoile moussaka hyvän leivän kera.
Kommentoi »