


Moussaka pannulla
15 min
Moussaka valmistetaan perinteisesti uunissa. Tämä versio perinteisestä munakoisopaistoksesta valmistuu pikana pannulla.
Reseptin ainekset
4 annosta
1
munakoiso
400 g
karitsan jauhelihaa (tai naudan paistijauhelihaa)
1 rkl
oliiviöljyä
4
keitettyä perunaa
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
1 rkl
tomaattipyreetä
1 tl
kanelia
1 tl
suolaa
½ tl
mustapippuria myllystä
1 tl
sokeria
1 prk
tomaattimurskaa (400 g)
½
ruukkua minttua
200 g
fetajuustoa
1. Leikkaa munakoiso sentin kokoisiksi kuutioiksi ja paahda niitä kuumalla, kuivalla paistinpannulla pari minuuttia. Siirrä kuutiot syrjään pannulta.
2. Ruskista jauheliha oliiviöljyssä paistinpannulla. Kuutioi keitetyt perunat ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Lisää perunat, sipulit, tomaattipyree ja mausteet pannulle ja anna paistua miedolla lämmöllä 5 minuuttia.
3. Lisää tomaattimurska ja munakoisokuutiot ja anna kiehahtaa.
4. Hienonna minttu ja murustele feta. Ripottele molemmat moussakan pinnalle. Tarjoile moussaka hyvän leivän kera.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat