Maku

Hujauksessa herkuttelemaan! Mokkamukikakku valmistuu lusikoitavaksi 10 minuutissa

10 min
{
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
Mokkamukikakku on ratkaisu, kun kaipaat nopeaa ja helppoa kahviherkkua. Pieni kakku paistuu mikrossa parissa minuutissa ja maistuu ihanalta jäätelön kanssa.
4.2
0
Julkaistu: 8.3.2022


Reseptin ainekset (2 annosta)

  • 50 gvoita
  • 100 gtummaa suklaata
  • ½ dl espressoa tai vahvaa kahvijuomaa (tumma paahto)
  • 1 muna
  • ½ dlsokeria
  • ¾ dl vehnäjauhoja
  • ¼ tl leivinjauhetta

Lisäksi

  • vaniljajäätelöä
Tulosta

Mokkamukikakku valmistuu näin:

  1. Leikkaa voi ja suklaa paloiksi mikronkestävään kulhoon. Sulata mikrossa täydellä teholla 30–40 sekuntia välillä sekoittaen, kunnes suklaa sulaa.
  2. Lisää espresso, muna, sokeri ja kuivat aineet. Sekoita huolellisesti.
  3. Jaa taikina kahteen mikronkestävään mukiin (3,5 dl).
  4. Kypsennä täydellä teholla 1,5−2 minuuttia. Kakku saa jäädä sisältä kostean pehmeäksi. Nauti lämpimänä jäätelön kanssa.
MAINOS - SISÄLTÖ JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN
Uusia ideoita kokkailuun! Tilaa inspiroivat ruokakirjat Meillä kotona -kaupoista
SISÄLTÖ JATKUU
Kommentoi »