


Hujauksessa herkuttelemaan! Mokkamukikakku valmistuu lusikoitavaksi 10 minuutissa
10 min
Mokkamukikakku on ratkaisu, kun kaipaat nopeaa ja helppoa kahviherkkua. Pieni kakku paistuu mikrossa parissa minuutissa ja maistuu ihanalta jäätelön kanssa.
Reseptin ainekset
2 annosta
50 g
voita
100 g
tummaa suklaata
½ dl
espressoa tai vahvaa kahvijuomaa (tumma paahto)
1
muna
½ dl
sokeria
¾ dl
vehnäjauhoja
¼ tl
leivinjauhetta
Lisäksi
vaniljajäätelöä
Mokkamukikakku valmistuu näin:
- Leikkaa voi ja suklaa paloiksi mikronkestävään kulhoon. Sulata mikrossa täydellä teholla 30–40 sekuntia välillä sekoittaen, kunnes suklaa sulaa.
- Lisää espresso, muna, sokeri ja kuivat aineet. Sekoita huolellisesti.
- Jaa taikina kahteen mikronkestävään mukiin (3,5 dl).
- Kypsennä täydellä teholla 1,5−2 minuuttia. Kakku saa jäädä sisältä kostean pehmeäksi. Nauti lämpimänä jäätelön kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat