Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Hujauksessa herkuttelemaan! Mokkamukikakku valmistuu lusikoitavaksi 10 minuutissa

10 min

Mokkamukikakku on ratkaisu, kun kaipaat nopeaa ja helppoa kahviherkkua. Pieni kakku paistuu mikrossa parissa minuutissa ja maistuu ihanalta jäätelön kanssa.

8.3.2022
Reseptin ainekset
2 annosta
50 g
voita
100 g
tummaa suklaata
½ dl
espressoa tai vahvaa kahvijuomaa (tumma paahto)
1
muna
½ dl
sokeria
¾ dl
vehnäjauhoja
¼ tl
leivinjauhetta
Lisäksi
vaniljajäätelöä

Mokkamukikakku valmistuu näin:

  1. Leikkaa voi ja suklaa paloiksi mikronkestävään kulhoon. Sulata mikrossa täydellä teholla 30–40 sekuntia välillä sekoittaen, kunnes suklaa sulaa.
  2. Lisää espresso, muna, sokeri ja kuivat aineet. Sekoita huolellisesti.
  3. Jaa taikina kahteen mikronkestävään mukiin (3,5 dl).
  4. Kypsennä täydellä teholla 1,5−2 minuuttia. Kakku saa jäädä sisältä kostean pehmeäksi. Nauti lämpimänä jäätelön kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt