Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Mokkabebeet

1 h 45 min
{
Aktiivinen 45 min
Passiivinen 1 h 0 min
22.11.2008
Reseptin ainekset
35 annosta
Murotaikina
100 g
leivontamargariinia (rasvaa 80 %)
1/2 dl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria
1 kpl
munaa
3 3/4 dl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta
Täyte
300 g
ranskankermaa (rasvaa 15-18 %)
3 dl
tomusokeria
3 tl
pikakahvijauhetta
Kuorrutus
5 dl
tomusokeria
4 rkl
kahvijuomaa
Pinnalle
1 dl
raesokeria

Vatkaa pehmeä rasva ja sokerit kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää muna koko ajan voimakkaasti vatkaten. Sekoita jauho-leivinjauheseos joukkoon. Kääräise taikina kelmuun ja pane se tunniksi jääkaappiin.

Jaa taikina 10–12 gramman paloiksi. Painele taikinapalloset pieniin, voideltuihin leivosvuokiin.

Paista 175-asteisessa uunissa noin 7 minuuttia. Jäähdytä ja irrota murotaikinapohjat vuoista.

Vaahdota ranskankerma, tomusokeri ja pikakahvijauhe. Täytä leivospohjat seoksella.

Kaada kuorrutuksen tomusokeri kulhoon. Lisää kahvijuomaa lorauksin joukkoon ja sekoita kuorrutus hyvin levittyväksi. Kuorruta bebe-leivokset.

Viimeistele mokkabebeet raesokerilla tai pähkinärouheella. Paina viimeistelyrouhe kevyesti kuorrutukseen kiinni.

•Täytä muroleivospohjat muutamaa tuntia ennen tarjoilua tai edellisenä päivänä. Säilytä täytetyt mokkabebet jääkaapissa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt