


Mokkabebeet
Vatkaa pehmeä rasva ja sokerit kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää muna koko ajan voimakkaasti vatkaten. Sekoita jauho-leivinjauheseos joukkoon. Kääräise taikina kelmuun ja pane se tunniksi jääkaappiin.
Jaa taikina 10–12 gramman paloiksi. Painele taikinapalloset pieniin, voideltuihin leivosvuokiin.
Paista 175-asteisessa uunissa noin 7 minuuttia. Jäähdytä ja irrota murotaikinapohjat vuoista.
Vaahdota ranskankerma, tomusokeri ja pikakahvijauhe. Täytä leivospohjat seoksella.
Kaada kuorrutuksen tomusokeri kulhoon. Lisää kahvijuomaa lorauksin joukkoon ja sekoita kuorrutus hyvin levittyväksi. Kuorruta bebe-leivokset.
Viimeistele mokkabebeet raesokerilla tai pähkinärouheella. Paina viimeistelyrouhe kevyesti kuorrutukseen kiinni.
•Täytä muroleivospohjat muutamaa tuntia ennen tarjoilua tai edellisenä päivänä. Säilytä täytetyt mokkabebet jääkaapissa.