Modernit makkaraperunat – pakasteperunat ja raakamakkarat tarjotaan nyt aasialaisen misomajoneesin kanssa
30 min
{
Aktiivinen
30 minPassiivinen
Pakasteperunoista ja raakamakkaroista paistetaan herkullinen katuruoka-annos grillissä. Helppotekoiset makkaraperunat maistuvat aasialaisittain maustetun kurkkusalaatin ja misomajoneesin kanssa.
GL
0
Kuvat
Julkaistu 10.7.2019

Modernit makkaraperunat – pakasteperunat ja raakamakkarat tarjotaan nyt aasialaisen misomajoneesin kanssa
Reseptin ainekset (4 annosta)
- 240 gbraatvursti-raakamakkaroita
- 750 gkuorellisia lankkuperunoita (pakaste)
- 2 tlrypsiöljyä
Kurkkusalaatti
- 4avomaankurkkua (400 g)
- ½punaista chilipaprikaa
- 1valkosipulinkynsi
- ½ dlriisiviinietikkaa
- 2 rklsokeria
- 1 rkltuoretta lehtipersiljaa hienonnettuna
- 2 tltuoretta inkivääriä raastettuna
- ¾ tlsuolaa
Misomajoneesi
- 2 dlmajoneesia
- 2 rklmisotahnaa
- 1 rklruohosipulia, tilliä tai lehtipersiljaa hienonnettuna
Näin valmistat modernit makkaraperunat:
- Valmista ensin kurkkusalaatti. Kuori kurkut ohuelti, leikkaa pitkittäin neljään osaan ja viipaloi. Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna chili. Kuori ja hienonna valkosipuli. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja sekoita tai ”hölskytä” kunnolla. Anna maustua viileässä.
- Sekoita misotahna ja majoneesi. Anna maustua viileässä.
- Leikkaa makkarat parin sentin paloiksi. Grillaa perunat ja makkarat grilliparilalla tai muurikassa kypsiksi. Makkarat vaativat 10–15 minuutin kypsennyksen.
Vinkki!
Voit keventää misomajoneesia korvaamalla osan majoneesista ranskankermalla tai maustamattomalla jogurtilla.

Siskonmakkarapihvit – keitosta tutut pallerot ihastuttavat uudessa muodossa
Maku

Nikkarin vuoka valmistuu edullisista aineksista – ota nostalginen resepti arkiruokalistallesi!
Maku

Makkaralautanen
Maku

Peruna-makkaravartaat
Kotivinkki

Peruna-makkarapannu
Kotivinkki

Väiskin pyttipannu
Maku

Pyttipannu uunissa – chorizo antaa uudenlaisen säväyksen tuttuun arkiruokaan
Maku

Braatvurstipasta
Maku