Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Modernit makkaraperunat – pakasteperunat ja raakamakkarat tarjotaan nyt aasialaisen misomajoneesin kanssa

30 min

Pakasteperunoista ja raakamakkaroista paistetaan herkullinen katuruoka-annos grillissä. Helppotekoiset makkaraperunat maistuvat aasialaisittain maustetun kurkkusalaatin ja misomajoneesin kanssa.

10.7.2019
Reseptin ainekset
4 annosta
240 g
braatvursti-raakamakkaroita
750 g
kuorellisia lankkuperunoita (pakaste)
2 tl
rypsiöljyä
Kurkkusalaatti
4
avomaankurkkua (400 g)
½
punaista chilipaprikaa
1
valkosipulinkynsi
½ dl
riisiviinietikkaa
2 rkl
sokeria
1 rkl
tuoretta lehtipersiljaa hienonnettuna
2 tl
tuoretta inkivääriä raastettuna
¾ tl
suolaa
Misomajoneesi
2 dl
majoneesia
2 rkl
misotahnaa
1 rkl
ruohosipulia, tilliä tai lehtipersiljaa hienonnettuna

Näin valmistat modernit makkaraperunat:

  1. Valmista ensin kurkkusalaatti. Kuori kurkut ohuelti, leikkaa pitkittäin neljään osaan ja viipaloi. Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna chili. Kuori ja hienonna valkosipuli. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja sekoita tai ”hölskytä” kunnolla. Anna maustua viileässä.
  2. Sekoita misotahna ja majoneesi. Anna maustua viileässä.
  3. Leikkaa makkarat parin sentin paloiksi. Grillaa perunat ja makkarat grilliparilalla tai muurikassa kypsiksi. Makkarat vaativat 10–15 minuutin kypsennyksen.

Vinkki!

Voit keventää misomajoneesia korvaamalla osan majoneesista ranskankermalla tai maustamattomalla jogurtilla.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt