Misonuudelit – kokkaa nuudelit japanilaiseen katuruokatyyliin ja mehevöitä ne maukkaalla misokastikkeella
Maidoton
Laktoositon
30 min
Misonuudelit ovat japanilaiseen katuruokatyyliin kokattu kana-nuudeliannos, jonka maustaa maukas misokastike. Käyneistä soijapavuista valmistettu misotahna on yksi japanilaisen keittiön perusraaka-aineista.
Aloita misokastikkeesta ja mittaa vesi ja mausteet kattilaan. Kuumenna ja sekoita, kunnes misotahna liukenee veteen.
Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan, huuhtele kylmällä vedellä ja valuta. Suikaloi kaali ja hienonna sipulit. Kuumenna öljy paistokasarissa tai vokkipannulla. Lisää kaalit ja sipulit ja paista hetken, kunnes ne hieman pehmenevät.
Lisää pannulle nuudelit, paloiteltu broileri ja misokastike. Kuumenna käännellen muutaman minuutin ajan.
Annostele nuudelit lautasille, raidoita majoneesilla ja viimeistele chilillä ja seesaminsiemenillä.
Vinkki!
Tuoreen chilin sijaan voit viimeistellä nuudelit myös chilirouheella.