Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Misonuudelit – kokkaa nuudelit japanilaiseen katuruokatyyliin ja mehevöitä ne maukkaalla misokastikkeella

30 min

Misonuudelit ovat japanilaiseen katuruokatyyliin kokattu kana-nuudeliannos, jonka maustaa maukas misokastike. Käyneistä soijapavuista valmistettu misotahna on yksi japanilaisen keittiön perusraaka-aineista.

14.10.2019
Reseptin ainekset
4 annosta
Misonuudelit
400 g
vehnänuudeleita
400 g
varhaiskaalia
1 nippu
kevätsipulia
1 rkl
rypsiöljyä
300 g
grillattua broileria
Misokastike
1/2 l
vettä
2 rkl
soijakastiketta
2 rkl
misotahnaa
1 rkl
tuoretta inkivääriä (raastettuna)
Pinnalle
1/2 dl
kevytmajoneesia
1
chilipalko (viipaloituna)
1 tl
seesaminsiemeniä

Misonuudelit valmistetaan helposti näin:

  1. Aloita misokastikkeesta ja mittaa vesi ja mausteet kattilaan. Kuumenna ja sekoita, kunnes misotahna liukenee veteen.
  2. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan, huuhtele kylmällä vedellä ja valuta. Suikaloi kaali ja hienonna sipulit. Kuumenna öljy paistokasarissa tai vokkipannulla. Lisää kaalit ja sipulit ja paista hetken, kunnes ne hieman pehmenevät.
  3. Lisää pannulle nuudelit, paloiteltu broileri ja misokastike. Kuumenna käännellen muutaman minuutin ajan.
  4. Annostele nuudelit lautasille, raidoita majoneesilla ja viimeistele chilillä ja seesaminsiemenillä.

Vinkki!

Tuoreen chilin sijaan voit viimeistellä nuudelit myös chilirouheella.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt