Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
KINUSKIJÄÄTELÖ 2.0

Misokinuskijäätelö yhdistää koukuttavasti suolaista ja makeaa – helppo resepti, joka tehdään ilman jäätelökonetta!

6 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 6 h 0 min

Perinteinen kinuskijäätelö saa uutta makua, kun jäätelöön tulevan kinuskikastikkeen maustaa suolaisen täyteläisellä misotahnalla.

18.7.2025
Reseptin ainekset
8 annosta
6 dl
vispikermaa
1 prk (397 g)
kondensoitua maitoa
1 ps (125 g)
suolattuja cashewpähkinöitä
Misokinuskikastike
2 dl
kuohukermaa
2 dl
ruokosokeria
2 rkl
vaaleaa misotahnaa

Misokinuskijäätelö – ohje:

  1. Valmista ensin misokinuskikastike. Mittaa kerma, sokeri ja misotahna kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 15 minuuttia, kunnes seos sakenee. Anna jäähtyä.
  2. Valmista jäätelömassa. Vaahdota kerma. Lisää kondensoitu maito ja sekoita tasaiseksi.
  3. Rouhi pähkinät hieman pienemmiksi.
  4. Kaada puolet jäätelömassasta vuokaan (noin 1 l). Valuta päälle kinuskikastiketta raitoina ja ripottele pähkinöitä.
  5. Kaada loppu jäätelömassa vuokaan ja lisää päälle loput kinuskikastikkeesta ja pähkinät.
  6. Peitä vuoka foliolla tai kelmulla ja pakasta vähintään 6 tuntia, mielellään seuraavaan päivään.

Vinkki!

Voit korvata suolatut cashewpähinät myös suolatuilla maapähkinöillä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt