Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Aasialaiseen tyyliin

Misokalakeitto – raikkaan vihreä kalakeitto maustetaan misotahnalla

30 min

Perinteisillä juureksilla höystetty kirkas kalakeitto lainaa makuja misotahnalla maustetusta ramenkeitosta.

27.1.2025
Reseptin ainekset
4 annosta
500 g
vaaleaa kalaa fileenä (esim. kuhaa, siikaa tai ahventa)
½ tl
suolaa
2 (200 g)
palsternakkaa
½
juuriselleriä
2 (250 g)
paksoita
2
kevätsipulia
1½ l
vettä
4 rkl
kalafondia
4 rkl
misotahnaa
2 rkl
soijakastiketta
1 rkl
inkivääriä raastettuna
125 g
lehtikaalisuikaleita (Pirkka)
1
limen tai sitruunan mehu

Misokalakeitto – ohje:

  1. Pyyhi kalafileet talouspaperilla, mausta suolalla ja leikkaa pienemmiksi paloiksi.
  2. Kuori ja leikkaa juurekset pieniksi kuutioiksi. Viipaloi paksoit. Hienonna kevätsipulit.
  3. Mittaa vesi ja mausteet kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää juurekset ja keitä noin 10 minuuttia. Lisää muut kasvikset ja kalat ja keitä vielä noin 5 minuuttia. Lisää limen mehu lopuksi tai tarjoile keitto limen lohkojen kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt