Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Minipatongit

1 h 25 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 1 h 0 min

Mini on pop! Nämä minipatongit maustetaan hasselpähkinöillä ja karpalolla. Pikkupatongit sopivat hyvin juustojen kera tarjottavaksi.

30.11.2015
Reseptin ainekset
15 kpl
2 1/2 dl
vettä
25 g
hiivaa
1 rkl
hunajaa
1/2 tl
suolaa
3 dl
vehnäjauhoja
2 1/2 dl
vehnäjauhoja (täysjyvä)
1/4 dl
oliiviöljyä
1/2 dl
hasselpähkinöitä (rouhittuna)
1/2 dl
kuivattuja karpaloita
Lisäksi
Pinnalle hasselpähkinöitä rouhittuna

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää hunaja ja suola. Alusta taikinaan jauhot vähitellen ja lisää loppuvaiheessa öljy, pähkinät ja karpalot. Kohota peitettynä lämpimässä paikassa noin puoli tuntia.

Jaa taikina jauhotetulla alustalla kolmeen osaan ja leivo taikinapalat tangoiksi. Leikkaa tangot viiteen palaan. Leivo palat pötköiksi (15 cm). Kierrä pötköjä molemmista päistä vastakkaisiin suuntiin. Nosta kierteiset pötköt leivinpaperin päälle pellille. Kohota noin 15 minuuttia.

Sivele patongit kevyesti vedellä ja ripottele pinnalle pähkinärouhetta.

Paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 10 minuuttia. 

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt