Ota munat hyvissä ajoin huoneenlämpöön. Erottele valkuaiset ja keltuaiset toisistaan. (Vaihekuva 1)
Vatkaa valkuaiset kuivassa ja puhtaassa kulhossa kovaksi vaahdoksi.
Lisää sokeri vähän kerrallaan, edelleen vatkaten (Vaihekuva 2). Jatka vatkaamista, kunnes marenkivaahto on kovaa ja kiiltävää, noin 5 minuuttia (Vaihekuva 3.).
Sivele geelimäistä pastaväriä muovisen pursotuspussin reunoille siveltimellä tai veitsenkärjellä (Vaihekuva 4).
Nosta pussi korkeaan, kapeaan astiaan ja käännä pussi astian reunojen yli. Näin pussi on helpompi täyttää. Annostele marenkimassa lusikalla marenkipussiin (Vaihekuva 5).
Pursota pieniä minimarenkeja leivinpaperin päälle uunipellille (Vaihekuva 6).
Kuivata marenkeja 125-asteisen uunin keskitasolla noin tunti, kunnes marengit ovat keveitä ja irtoavat leivinpaperista. Jos käytät kiertoilmauunia, säädä lämpötila 100 asteeseen ja kuivata noin 50 minuuttia.
Sammuta uuni ja anna marenkien kuivua jälkilämmössä 30 minuuttia.
Anna marenkien jäähtyä täysin ja säilytä ne ilmatiiviissä rasiassa.
Vatkaa kreemiä varten pehmeä voi ja tomusokeri yhteen. Lisää tuorejuusto ja marjajauhe. Sekoita tasaiseksi (Vaihekuva 7).
Sivele minimarengille kreemiä ja nosta toinen minimarenki päälle kanneksi (Vaihekuva 8). Voit myös tarjota kreemin erikseen.