


Pikkupala
Mini-nokkoskuppikakut
40 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 15 min
Minikokoiset nokkoskuppikakut ovat suloinen suolapala. Kuppikakkujen mehevyyden salaisuus on nokkosissa ja taikinan öljyssä. Voit käyttää koristeluun nokkosen tai litulaukan kukkia.
Reseptin ainekset
25 kpl
Muffinit
2 kpl
munaa (M-koko)
2 dl
turkkilaista jogurttia
3/4 dl
rypsiöljyä
1 1/2 dl
vehnäjauhoja
1 dl
spelttijauhoja
2 tl
leivinjauhetta
1/2 tl
suolaa
1/2 dl
nokkosta (kiehautettuna ja hienonnettuna)
1/2 dl
ruohosipulia (hienonnettuna)
Kuorrutus
200 g
tuorejuustoa (maustamaton, ei kevyt)
1 rkl
kevytmaitoa
1/2 dl
ruohosipulia (hienonnettuna)
Valmista mini-nokkoskuppikakut näin:
Sekoita munat, jogurtti ja öljy keskenään. Yhdistä jauhot, leivinjauhe ja suola. Lisää jauhoseos munaseokseen. Sekoita joukkoon nokkoset ja ruohosipuli.
Jaa taikina minimuffinivuokiin uunipellille. Paista 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Notkista tuorejuusto maidolla ja sekoita joukkoon ruohosipulia.
Pursota kuorrutus jäähtyneiden nokkosmuffinien päälle. Koristele nokkosen kukilla ja litulaukalla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat