Miilunpolttajan pasta

20 min
4.1
11

Miilunpolttajan pasta

Teksti Elisa Johansson
Kuvat Timo Villanen
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 400 gspagettia
  • 170 gpekonia
  • 100 gsipulia (kuutioituna)
  • 2 kplvalkosipulinkynttä
  • 2 kplmunaa
  • 1 dlruokakermaa
  • 1 dlparmesaanijuustoa (raastettuna)
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 4 rklpersiljaa

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Keitä spagetti runsaassa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.

Leikkaa pekoni pieniksi paloiksi ja paista se omassa rasvassa rapeaksi. Valuta pekonit talouspaperin päällä ja kaada takaisin pannulle.

Lisää hienonnetut sipulit pannulle. Valuta spagetit. Siirrä spagetti pannulle pekonin ja sipulien sekaan, sekoita hyvin.

Sekoita keskenään munat, kerma ja parmesaaniraaste.

Kaada sekaan muna-kermaseos ja nosta pannu lähes heti levyltä. Mausta miilunpolttajan pasta mustapippurilla ja koristele persiljalla tai ruohosipulilla.

MITÄ PIDIT?
4.1
Katso myös nämä