


Maistuisiko mifupasta? Yksinkertainen arkisuosikki on pöydässä 20 minuutissa
20 min
Muutaman raaka-aineen ruoat ovat arjen aatelistoa. Mifupasta saa makua tomaateista ja pinaatista.
Reseptin ainekset
4 annosta
300 g
kuviopastaa (esim. spiraali)
2
salottisipulia
2
valkosipulinkynttä
1 rkl
rypsiöljyä
1 pkt (250 g)
Mifu-suikaleita (paprika-chili)
8
aurinkokuivattua tomaattia
3 dl
ruokakermaa
½ tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
80 g
tuoretta pinaattia
Viimeistelyyn
50 g
parmesaanijuustoa raastettuna
punaisia ja/tai keltaisia kirsikka- tai miniluumutomaatteja
Mifupasta – ohje:
- Keitä pasta pakkauksen ohjeiden mukaan suolalla maustetussa vedessä. Kuori ja hienonna salottisipulit ja valkosipulinkynnet.
- Kuumenna öljy paistinpannussa ja paista mifusuikaleita käännellen noin 2 minuuttia. Lisää sipulit ja anna niiden kuullottua.
- Leikkaa aurinkokuivatut tomaatit suikaleiksi ja lisää pannulle yhdessä kerman kanssa. Keitä pari minuuttia. Mausta kastike suolalla ja pippurilla. Lisää halutessasi myös chiliä.
- Lisää pinaatti pannulle ja anna sen pehmentyä. Kääntele valutettu pasta kastikkeeseen. Viimeistele annokset parmesaaniraasteella ja kirsikka- tai miniluumutomaateilla.
Vinkki!
Tuoreen pinaatin voit korvata muutamalla palalla pakastepinaattia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat