Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Maistuisiko mifupasta? Yksinkertainen arkisuosikki on pöydässä 20 minuutissa

20 min

Muutaman raaka-aineen ruoat ovat arjen aatelistoa. Mifupasta saa makua tomaateista ja pinaatista.

23.1.2024
Reseptin ainekset
4 annosta
300 g
kuviopastaa (esim. spiraali)
2
salottisipulia
2
valkosipulinkynttä
1 rkl
rypsiöljyä
1 pkt (250 g)
Mifu-suikaleita (paprika-chili)
8
aurinkokuivattua tomaattia
3 dl
ruokakermaa
½ tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
80 g
tuoretta pinaattia
Viimeistelyyn
50 g
parmesaanijuustoa raastettuna
punaisia ja/tai keltaisia kirsikka- tai miniluumutomaatteja

Mifupasta – ohje:

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeiden mukaan suolalla maustetussa vedessä. Kuori ja hienonna salottisipulit ja valkosipulinkynnet.
  2. Kuumenna öljy paistinpannussa ja paista mifusuikaleita käännellen noin 2 minuuttia. Lisää sipulit ja anna niiden kuullottua.
  3. Leikkaa aurinkokuivatut tomaatit suikaleiksi ja lisää pannulle yhdessä kerman kanssa. Keitä pari minuuttia. Mausta kastike suolalla ja pippurilla. Lisää halutessasi myös chiliä.
  4. Lisää pinaatti pannulle ja anna sen pehmentyä. Kääntele valutettu pasta kastikkeeseen. Viimeistele annokset parmesaaniraasteella ja kirsikka- tai miniluumutomaateilla.

Vinkki!

Tuoreen pinaatin voit korvata muutamalla palalla pakastepinaattia.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt