


Melonisalsa – raikas ja rapsakka grilliruoan seuralainen
15 min
Melonisalsa toimii upeasti tuhdin grilliruoan parina raikastaen kokonaisuuden. Käytä kahta erilaista melonia ja avomaankurkkua ja mausta salsa mintulla tai korianterilla. Melonisalsa katoaa pöydästä nopeasti!
Reseptin ainekset
4 annosta
Melonisalsa
1/4
minivesimelonia
1/4
cantaloupemelonia
1
avomaankurkku
1
kesäpunasipuli
1 rku
minttua (tai korianteria)
1 rkl
oliiviöljyä
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
Melonisalsa valmistuu näin:
- Kuutioi minivesimeloni, cantaloupemeloni ja avomaankurkku.
- Hienonna punasipuli varsineen ja minttu tai korianteri.
- Sekoita kasvikset kulhossa.
- Lisää oliiviöljy ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat