Maku

Melonisalsa – raikas ja rapsakka grilliruoan seuralainen

15 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
Melonisalsa toimii upeasti tuhdin grilliruoan parina raikastaen kokonaisuuden. Käytä kahta erilaista melonia ja avomaankurkkua ja mausta salsa mintulla tai korianterilla. Melonisalsa katoaa pöydästä nopeasti!
KA
0
0


Ainekset (4 annosta)

Melonisalsa

  • 1/4minivesimelonia
  • 1/4cantaloupemelonia
  • 1avomaankurkku
  • 1kesäpunasipuli
  • 1 rkuminttua (tai korianteria)
  • 1 rkloliiviöljyä
  • 1/4 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria
Tulosta

Melonisalsa valmistuu näin:

  1. Kuutioi minivesimeloni, cantaloupemeloni ja avomaankurkku.
  2. Hienonna punasipuli varsineen ja minttu tai korianteri.
  3. Sekoita kasvikset kulhossa.
  4. Lisää oliiviöljy ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

MITÄ PIDIT?
0
Kommentoi »