Maku

Meksikon kala ja avokadosalaatti

25 min
{
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
GL
4
0
Julkaistu: 23.11.2009


Reseptin ainekset (4 annosta)

  • 600 glohifileetä
  • 30 gmausteseosta (Santa Maria Tex Mex Fish Taco Spice Mix )
  • 150 gmozzarellajuustoa (paloiteltuna)
  • 1/2 dljalapenoa (hienonnettuna)

Salaatti

  • 400 gmustapapuja (säilöttyjä, kypsiä)
  • 400 gmaissia
  • 3 kplavokadoa (kuutioituna)
  • 1 kplsipulia (kuutioituna)

Kastike

  • 1 dlmakeaa chilikastiketta
  • 2 dltuoretta korianteria (hienonnettuna)
  • 2 kplvalkosipulinkynttä (murskattuna)
  • 1/2 tljuustokuminaa
  • 2 kpllimettiä
  • 2 rklrypsiöljyä
  • 1/4 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria
Tulosta

Kuumenna uuni 150 asteeseen. Mausta lohipalat mausteseoksella ja nosta ne voideltuun uunivuokaan.

Sekoita mozzarella- ja jalapenopalat keskenään ja jaa kalojen päälle. Kypsennä uunissa, kunnes lohen sisälämpötila on 56 astetta (noin 15 minuuttia).

Huuhtele mustapavut ja valuta ne. Sekoita pavut, maissit, avokadot ja sipulisilppu keskenään.

Yhdistä maustekastike (voit kokeilla myös tulista chilikastiketta), korianteri, valkosipuli, juustokumina, limettimehu ja oliiviöljy. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita kastike avokadosalaatin joukkoon.

Tarjoa Meksikon kala avokado-maissisalaatin kera.

Kommentoi »