


Meksikon kala ja avokadosalaatti
25 min
Reseptin ainekset
4 annosta
600 g
lohifileetä
30 g
mausteseosta (Santa Maria Tex Mex Fish Taco Spice Mix )
150 g
mozzarellajuustoa (paloiteltuna)
1/2 dl
jalapenoa (hienonnettuna)
Salaatti
400 g
mustapapuja (säilöttyjä, kypsiä)
400 g
maissia
3 kpl
avokadoa (kuutioituna)
1 kpl
sipulia (kuutioituna)
Kastike
1 dl
makeaa chilikastiketta
2 dl
tuoretta korianteria (hienonnettuna)
2 kpl
valkosipulinkynttä (murskattuna)
1/2 tl
juustokuminaa
2 kpl
limettiä
2 rkl
rypsiöljyä
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
Kuumenna uuni 150 asteeseen. Mausta lohipalat mausteseoksella ja nosta ne voideltuun uunivuokaan.
Sekoita mozzarella- ja jalapenopalat keskenään ja jaa kalojen päälle. Kypsennä uunissa, kunnes lohen sisälämpötila on 56 astetta (noin 15 minuuttia).
Huuhtele mustapavut ja valuta ne. Sekoita pavut, maissit, avokadot ja sipulisilppu keskenään.
Yhdistä maustekastike (voit kokeilla myös tulista chilikastiketta), korianteri, valkosipuli, juustokumina, limettimehu ja oliiviöljy. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita kastike avokadosalaatin joukkoon.
Tarjoa Meksikon kala avokado-maissisalaatin kera.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat