


Maustevoi viimeistelee ruoan kuin ruoan – 3 helppoa ja herkullista versiota
2 h 10 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 2 h 0 min
Maustevoilla saat ruokaan erilaisia vivahteita helpolla tavalla. Kokeile yrttistä, currylta maistuvaa tai pohjoisafrikkalaista, pienellä potkulla terästettyä maustevoita. Tee maustevoit yksittäin tai aseta tarjolle koko setti!
Reseptin ainekset
6 annosta
Yrttinen maustevoi
200 g
voita
1
limen mehu
limen kuorta
2
valkosipulinkynttä
⅔ rku
persiljaa
⅓ rku
tilliä
ripaus
suolaa
Curryvoi
200 g
voita
1
limen mehu
1
limen kuori
1–2
valkosipulinkynttä
3 rkl
currya
1 dl
korianteria
ripaus
suolaa
Chermoulavoi
200 g
voita
3 rkl
korianteria
1
chili (ilman siemeniä)
3
valkosipulinkynttä
1
sitruunan mehu
1
sitruunan kuori
2 tl
jauhettua juustokuminaa
2 tl
jauhettua korianteria
1 tl
tulista paprikajauhetta
ripaus
suolaa
Maustevoi – ohje:
- Hienonna valitsemasi maustevoin raaka-aineet. Sekoita mausteet ja yrtit huoneenlämpöiseen voihin.
- Lusikoi voi leivinpaperin päälle ja kääri rullalle. Laita rullat jääkaappiin ja anna voin maustua vähintään parin tunnin ajan.
- Tarjoile maustevoi lihan, kalan tai kasvisten kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat