


Mausteiset silakkarullat
30 min
Silakkarullat kypsyvät kiehautetussa, kevyesti viinietikalla maustetussa liemessä nopeasti. Helpot silakkarullat sopivat joulun kalapöytään lämpiminä tai jäähdytettyinä.
Reseptin ainekset
4 annosta
500 g
silakkafileitä
1 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria
1 dl
ruohosipulia (hienonnettuna)
Mausteliemi
5 dl
vettä
1 rkl
viinietikkaa
1/2 rkl
sokeria
1/2 tl
valkopippuria (kokonaisia)
1/2 tl
suolaa
Silakkarullat – ohje:
- Lado fileet työlaudalle nahkapuoli alaspäin. Ripottele pinnalle mausteet ja kääri rullalle. Nosta uunivuoka pannunalusen päälle. Aseta silakkarullat pystyasentoon uunivuokaan.
- Keitä mausteliemi ja anna kiehua 5 minuuttia. Kaada kiehuvan kuuma liemi silakoiden päälle. Liemen tulee peittää kalat kokonaan.
- Peitä vuoka foliolla ja anna silakkarullien kypsyä kuumassa liemessä noin 5 minuuttia.
- Tarjoa silakkarullat lämpiminä tai jäähdytettyinä joulun kalapöydässä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat