Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Mausteiset silakkarullat

30 min

Silakkarullat kypsyvät kiehautetussa, kevyesti viinietikalla maustetussa liemessä nopeasti. Helpot silakkarullat sopivat joulun kalapöytään lämpiminä tai jäähdytettyinä.

14.9.2011
Reseptin ainekset
4 annosta
500 g
silakkafileitä
1 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria
1 dl
ruohosipulia (hienonnettuna)
Mausteliemi
5 dl
vettä
1 rkl
viinietikkaa
1/2 rkl
sokeria
1/2 tl
valkopippuria (kokonaisia)
1/2 tl
suolaa

Silakkarullat – ohje:

  1. Lado fileet työlaudalle nahkapuoli alaspäin. Ripottele pinnalle mausteet ja kääri rullalle. Nosta uunivuoka pannunalusen päälle. Aseta silakkarullat pystyasentoon uunivuokaan.
  2. Keitä mausteliemi ja anna kiehua 5 minuuttia. Kaada kiehuvan kuuma liemi silakoiden päälle. Liemen tulee peittää kalat kokonaan.
  3. Peitä vuoka foliolla ja anna silakkarullien kypsyä kuumassa liemessä noin 5 minuuttia.
  4. Tarjoa silakkarullat lämpiminä tai jäähdytettyinä joulun kalapöydässä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt