Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Mausteinen kurpitsakeitto

45 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 30 min

Mausteinen kurpitsakeitto lämmittää kuin sisäinen villapaita! Chili, currytahna ja inkivääri antavat kurpitsasoppaan mukavasti potkua. Kokeile tätä luottoreseptiä!

23.9.2007
Reseptin ainekset
6 annosta
Mausteinen kurpitsakeitto
2
sipulia
4
valkosipulinkynttä
150 g
omenaa
2 rkl
rypsiöljyä
1 rkl
currytahnaa
1 rkl
tuoretta inkivääriä (raastettuna)
½
chili (suikaloituna)
1 kg
kurpitsaa (paloiteltuna)
6 dl
kasvislientä
2 dl
kookosmaitoa
½
lime
1 rkl
hunajaa

Mausteinen kurpitsakeitto – ohje:

  1. Kuori ja silppua sipulit, valkosipulit ja omenat. Kuullota ison kattilan pohjalla sipulit ja omenat öljyssä.
  2. Lisää joukkoon currytahna, inkivääri ja chili. Paista sekoitellen muutaman minuutin ajan.
  3. Lisää kattilaan kurpitsat sekä kasvisliemi ja kuumenna. Anna keiton porista hiljalleen noin 30 minuutin ajan.
  4. Soseuta keitto ja sekoita joukkoon kookosmaito, limen puristettu mehu ja hunaja.
  5. Kuumenna ja tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa. Voit ohentaa mausteista kurpitsakeittoa halutessasi vielä kasvisliemellä.

Vinkit!

  • Koristele kurpitsakeitto kookoskermaraidoilla ja korianterinlehdillä.
  • Keitä kurpitsasoppaa tuplamäärä, se vain paranee lämmitettäessä uudelleen.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt