Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kasvispata hautuu herkulliseksi kuin itsestään – täydellisen maun salaisuus löytyy juustokuminasta ja korianterista

35 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 20 min

Kasvispata on herkullinen arkiruoka, joka maistuu koko perheelle. Juustokuminalla ja korianterilla maustettu kasvispata tarjotaan fetajuuston kanssa. Kurkkaa resepti ja ihastu hurmaavaan makumaailmaan!

28.2.2017
Reseptin ainekset
4 annosta
4 kpl
perunaa
4 kpl
porkkanaa (erivärisiä)
1 kpl
palsternakkaa
1 kpl
paprikaa
2 rkl
rypsiöljyä
3 rkl
tomaattipyreetä
2 tl
paprikajauhetta
2 tl
juustokuminaa
2 tl
kookossokeria
1 tl
jauhettua korianteria
400 g
tomaattimurskaa
4 dl
vettä
1 rkl
sitruunamehua
1/2 dl
tuoretta korianteria (silputtuna)
Lisäksi
fetajuustoa (rasvaa 25 %)

Kasvispata – ohje:

  1. Pese, kuori ja paloittele perunat, porkkanat ja palsternakka. Halkaise paprika, poista siemenet. Huuhtele ja leikkaa paprika paloiksi.
  2. Kuumenna padassa öljyä ja kuullota kasviksia 5 min. Sekoita joukkoon tomaattipyree ja mausteet.
  3. Lisää tomaattimurska ja vesi. Hauduta kannen alla noin 20 minuuttia, kunnes kasvikset ovat pehmenneet. Lisää lopuksi sitruunamehu ja hienonnettu korianteri.
  4. Tarjoa kasvispata murustellun fetan kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt