


Kasvispata hautuu herkulliseksi kuin itsestään – täydellisen maun salaisuus löytyy juustokuminasta ja korianterista
35 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 20 min
Kasvispata on herkullinen arkiruoka, joka maistuu koko perheelle. Juustokuminalla ja korianterilla maustettu kasvispata tarjotaan fetajuuston kanssa. Kurkkaa resepti ja ihastu hurmaavaan makumaailmaan!
Reseptin ainekset
4 annosta
4 kpl
perunaa
4 kpl
porkkanaa (erivärisiä)
1 kpl
palsternakkaa
1 kpl
paprikaa
2 rkl
rypsiöljyä
3 rkl
tomaattipyreetä
2 tl
paprikajauhetta
2 tl
juustokuminaa
2 tl
kookossokeria
1 tl
jauhettua korianteria
400 g
tomaattimurskaa
4 dl
vettä
1 rkl
sitruunamehua
1/2 dl
tuoretta korianteria (silputtuna)
Lisäksi
fetajuustoa (rasvaa 25 %)
Kasvispata – ohje:
- Pese, kuori ja paloittele perunat, porkkanat ja palsternakka. Halkaise paprika, poista siemenet. Huuhtele ja leikkaa paprika paloiksi.
- Kuumenna padassa öljyä ja kuullota kasviksia 5 min. Sekoita joukkoon tomaattipyree ja mausteet.
- Lisää tomaattimurska ja vesi. Hauduta kannen alla noin 20 minuuttia, kunnes kasvikset ovat pehmenneet. Lisää lopuksi sitruunamehu ja hienonnettu korianteri.
- Tarjoa kasvispata murustellun fetan kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat