


Maukkaat jauheliha-punajuuripihvit
55 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 40 min
Herkulliset ja mehevät punajuuripihvit sopivat pöytään ympäri vuoden, kesällä kaveriksi raikas salaatti ja talvella tuhti kermaperuna-annos.
Reseptin ainekset
5 annosta
400 g
naudan jauhelihaa (rasvaa 17 %)
150 g
etikkapunajuuria (raastettuna)
1 kpl
kananmunaa
0,5 dl
korppujauhoja
1 kpl
sipulia (silputtuna)
1 tl
suolaa
1 rkl
timjamia
0,5 tl
salviaa
0,5 tl
mustaapippuria
Silppua sipuli, raasta punajuuret, sekoita ainekset keskenään. Muotoile taikinasta pihvejä ja paista 180 asteessa kypsiksi vajaa puolisen tuntia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat