Suolaisen mätitahnan ja sitruunapippurin lisäksi ruokaan ei tarvitse lisätä suolaa.
”Olen neljän aikuisen lapsen isä ja viiden lapsenlapsen pappa. Innostus ruoanlaittoon tuli jo lapsuudessa äidiltäni. Nykyään parasta onkin kokkaaminen vaimolle ja muille läheisille. Poro on raaka-aineista ykkönen, ja kesällä grillaaminen ja savustaminen ovat lempipuuhiani.
Mätitahna-lohilaatikon resepti syntyi ajatuksesta tuunata perinteistä lohilaatikkoa. Maistelin jo mielessäni, että mätitahna voisi sopia. Mätitahna ja reilu määrä paistettua sipulia antavat laatikkoon mukavan makeansuolaisen maun.
Uusia kokkausideoita saan matkoilta, kokkiohjelmista, ruokalehdistä ja netistä. Seuraavaksi aion tutustua japanilaisen keittiön saloihin.”
Reino "Reiska" Rissanen, Rovaniemi