4,5(2)
Mätimunat – resepti, jolla valmistat näyttävät ja herkulliset alkupalat pikkuvaivalla
20 min
Mätimunat ovat täydellisiä tarjottavia juhlaviin hetkiin. Lusikoi kananmunien puolikkaisiin tillillä maustettua ranskankermaa ja koristele kananmunat mädillä.
13.12.2019
 |
Kotivinkki
Reseptin ainekset
4 annosta
Mätimunat
4kananmunaa
100 granskankermaa
3 rkltuoretta tilliä hienonnettuna
¼ tlsuolaa
25 gkirjolohen mätiä

Mätimunat valmistetaan näin:

  1. Keitä kananmunia noin 10 minuuttia. Vaahdota ranskankerma ja mausta se tillillä ja suolalla.
  2. Lusikoi täytettä keitettyjen kananmunanpuolikkaiden päälle ja lisää lopuksi kirjolohenmäti. Koristele tillinoksalla.
Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo