Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Mätimunat – resepti, jolla valmistat näyttävät ja herkulliset alkupalat pikkuvaivalla

20 min

Mätimunat ovat täydellisiä tarjottavia juhlaviin hetkiin. Lusikoi kananmunien puolikkaisiin tillillä maustettua ranskankermaa ja koristele kananmunat mädillä.

13.12.2019
Reseptin ainekset
4 annosta
Mätimunat
4
kananmunaa
100 g
ranskankermaa
3 rkl
tuoretta tilliä hienonnettuna
¼ tl
suolaa
25 g
kirjolohen mätiä

Mätimunat – ohje:

  1. Keitä kananmunia noin 10 minuuttia. Vaahdota ranskankerma ja mausta se tillillä ja suolalla.
  2. Lusikoi täytettä keitettyjen kananmunanpuolikkaiden päälle ja lisää lopuksi kirjolohenmäti. Koristele mätimunat tillinoksalla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt