Mätimunat – resepti, jolla valmistat näyttävät ja herkulliset alkupalat pikkuvaivalla
20 min
{
Aktiivinen
20 minPassiivinen
Mätimunat ovat täydellisiä tarjottavia juhlaviin hetkiin. Lusikoi kananmunien puolikkaisiin tillillä maustettua ranskankermaa ja koristele kananmunat mädillä.
4.5
Kuvat
Julkaistu 13.12.2019

Mätimunat – resepti, jolla valmistat näyttävät ja herkulliset alkupalat pikkuvaivalla
Reseptin ainekset (4 annosta)
Mätimunat
- 4kananmunaa
- 100 granskankermaa
- 3 rkltuoretta tilliä hienonnettuna
- ¼ tlsuolaa
- 25 gkirjolohen mätiä
Mätimunat valmistetaan näin:
- Keitä kananmunia noin 10 minuuttia. Vaahdota ranskankerma ja mausta se tillillä ja suolalla.
- Lusikoi täytettä keitettyjen kananmunanpuolikkaiden päälle ja lisää lopuksi kirjolohenmäti. Koristele tillinoksalla.

Juhlavat kananmunat

Täytetyt kananmunat
Maku

Prosciutto-kananmunat
Maku

Rapu-mätitahna on täydellinen pari siemennäkkärille – upeat värit tekevät suupaloista juhlien kauneimmat herkut
Maku

Savusilakkatahna – alkupalapöydän kalaherkku valmistuu raikkaasta rahkasta
Kotivinkki

Gubbröra – ruotsalainen suosikkitahna aateloi alkupalapöydän
Meillä kotona

Helppo katkarapu-cocktail
Maku

Täytetyt munanpuolikkaat avokado-wasabitäytteellä
Maku