Kotivinkki

Mätimunat – resepti, jolla valmistat näyttävät ja herkulliset alkupalat pikkuvaivalla

20 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
Mätimunat ovat täydellisiä tarjottavia juhlaviin hetkiin. Lusikoi kananmunien puolikkaisiin tillillä maustettua ranskankermaa ja koristele kananmunat mädillä.
0
0
Julkaistu: 13.12.2019


Ainekset (4 annosta)

Mätimunat

  • 4kananmunaa
  • 100 granskankermaa
  • 3 rkltuoretta tilliä hienonnettuna
  • ¼ tlsuolaa
  • 25 gkirjolohen mätiä
Tulosta

Mätimunat valmistetaan näin:

  1. Keitä kananmunia noin 10 minuuttia. Vaahdota ranskankerma ja mausta se tillillä ja suolalla.
  2. Lusikoi täytettä keitettyjen kananmunanpuolikkaiden päälle ja lisää lopuksi kirjolohenmäti. Koristele tillinoksalla.
MITÄ PIDIT?
0
Kommentoi »