


Mätimunat – resepti, jolla valmistat näyttävät ja herkulliset alkupalat pikkuvaivalla
20 min
Mätimunat ovat täydellisiä tarjottavia juhlaviin hetkiin. Lusikoi kananmunien puolikkaisiin tillillä maustettua ranskankermaa ja koristele kananmunat mädillä.
Reseptin ainekset
4 annosta
Mätimunat
4
kananmunaa
100 g
ranskankermaa
3 rkl
tuoretta tilliä hienonnettuna
¼ tl
suolaa
25 g
kirjolohen mätiä
Mätimunat – ohje:
- Keitä kananmunia noin 10 minuuttia. Vaahdota ranskankerma ja mausta se tillillä ja suolalla.
- Lusikoi täytettä keitettyjen kananmunanpuolikkaiden päälle ja lisää lopuksi kirjolohenmäti. Koristele mätimunat tillinoksalla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat