Mätimunat – resepti, jolla valmistat näyttävät ja herkulliset alkupalat pikkuvaivalla
20 min
{
Aktiivinen
20 minPassiivinen
Mätimunat ovat täydellisiä tarjottavia juhlaviin hetkiin. Lusikoi kananmunien puolikkaisiin tillillä maustettua ranskankermaa ja koristele kananmunat mädillä.
0
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 13.12.2019

Mätimunat – resepti, jolla valmistat näyttävät ja herkulliset alkupalat pikkuvaivalla
Ainekset (4 annosta)
Mätimunat
- 4kananmunaa
- 100 granskankermaa
- 3 rkltuoretta tilliä hienonnettuna
- ¼ tlsuolaa
- 25 gkirjolohen mätiä
Mätimunat valmistetaan näin:
- Keitä kananmunia noin 10 minuuttia. Vaahdota ranskankerma ja mausta se tillillä ja suolalla.
- Lusikoi täytettä keitettyjen kananmunanpuolikkaiden päälle ja lisää lopuksi kirjolohenmäti. Koristele tillinoksalla.
Katso myös
MITÄ PIDIT?
0