Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Mätimousse

10 min

Mätimousse on juhlahetkien herkku, jossa ranskankerma, vispikerma ja mäti yhdistyvät samettiseksi seokseksi. Täydellistä leivän päälle tai alkupalaksi!

29.7.2009
Reseptin ainekset
10 annosta
2 dl
vispikermaa (rasvaa 25 %)
150 g
ranskankermaa (rasvaa 15-18 %)
1
punasipuli
200–250 g
mätiä
1/4 tl
mustapippuria
(suolaa)
Koristeluun
punasipulirenkaita

Mätimousse – ohje:

  1. Vaahdota kerma, lisää ranskankerma ja sekoita.
  2. Kuori ja hienonna sipuli.
  3. Valuta mäti.
  4. Lisää kermavaahtoseokseen sipulisilppu ja mäti.
  5. Mausta vastarouhitulla mustapippurilla ja tarvittaessa suolalla.
  6. Koristele muutamalla punasipulirenkailla.
  7. Tarjoa mätimousse esimerkiksi uusien perunoiden tai leivän kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt