


Mätimousse
10 min
Mätimousse on juhlahetkien herkku, jossa ranskankerma, vispikerma ja mäti yhdistyvät samettiseksi seokseksi. Täydellistä leivän päälle tai alkupalaksi!
Reseptin ainekset
10 annosta
2 dl
vispikermaa (rasvaa 25 %)
150 g
ranskankermaa (rasvaa 15-18 %)
1
punasipuli
200–250 g
mätiä
1/4 tl
mustapippuria
(suolaa)
Koristeluun
punasipulirenkaita
Mätimousse – ohje:
- Vaahdota kerma, lisää ranskankerma ja sekoita.
- Kuori ja hienonna sipuli.
- Valuta mäti.
- Lisää kermavaahtoseokseen sipulisilppu ja mäti.
- Mausta vastarouhitulla mustapippurilla ja tarvittaessa suolalla.
- Koristele muutamalla punasipulirenkailla.
- Tarjoa mätimousse esimerkiksi uusien perunoiden tai leivän kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat