Kotivinkki

Hokkus pokkus! Marmoroitu suklaalevy on pääsiäisen hauskin herkku – ja näin helposti teet sen

55 min
{
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
30 min
Uunissa sulatettu ja kauniisti marmoroitu suklaalevy on helppo ja hauska pääsiäisherkku. Viimeistele levy vaikka värikkäillä makeisilla!
KA
0
0
Julkaistu 13.4.2022


Reseptin ainekset (8 annosta)

Marmoroitu suklaalevy

  • 200 gvalkosuklaata
  • 200 gtummaa tai maitosuklaata
  • ⅓ ps (à 100 g)rubysuklaanappeja
  • 50 gpieniä suklaamunia
Tulosta

Marmoroitu suklaalevy valmistetaan näin:

  1. Lohkaise suklaalevyistä erikokoisia isoja paloja ja sommittele ne vierekkäin yhdeksi isoksi levyksi leivinpaperin päälle pellille.
  2. Asettele rubysuklaanappeja levyn päälle.
  3. Pane pelti 50-asteiseen uuniin 10–15 minuutiksi, kunnes suklaat sulavat.
  4. Ota pelti uunista. Marmoroi suklaalevyn pinta esimerkiksi puisella puikolla sekoittamalla suklaita toisiinsa. Koristele pienillä suklaamunilla.
  5. Anna levyn kovettua huoneenlämmössä puolisen tuntia tai nopeuta kovettumista nostamalla se hetkeksi jääkaappiin.
Kommentoi »