


Hokkus pokkus! Marmoroitu suklaalevy on pääsiäisen hauskin herkku – ja näin helposti teet sen
55 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 30 min
Uunissa sulatettu ja kauniisti marmoroitu suklaalevy on helppo ja hauska pääsiäisherkku. Viimeistele levy vaikka värikkäillä makeisilla!
Reseptin ainekset
8 annosta
Marmoroitu suklaalevy
200 g
valkosuklaata
200 g
tummaa tai maitosuklaata
⅓ ps (à 100 g)
rubysuklaanappeja
50 g
pieniä suklaamunia
Marmoroitu suklaalevy valmistetaan näin:
- Lohkaise suklaalevyistä erikokoisia isoja paloja ja sommittele ne vierekkäin yhdeksi isoksi levyksi leivinpaperin päälle pellille.
- Asettele rubysuklaanappeja levyn päälle.
- Pane pelti 50-asteiseen uuniin 10–15 minuutiksi, kunnes suklaat sulavat.
- Ota pelti uunista. Marmoroi suklaalevyn pinta esimerkiksi puisella puikolla sekoittamalla suklaita toisiinsa. Koristele pienillä suklaamunilla.
- Anna levyn kovettua huoneenlämmössä puolisen tuntia tai nopeuta kovettumista nostamalla se hetkeksi jääkaappiin.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat