Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Hokkus pokkus! Marmoroitu suklaalevy on pääsiäisen hauskin herkku – ja näin helposti teet sen

55 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 30 min

Uunissa sulatettu ja kauniisti marmoroitu suklaalevy on helppo ja hauska pääsiäisherkku. Viimeistele levy vaikka värikkäillä makeisilla!

13.4.2022
Reseptin ainekset
8 annosta
Marmoroitu suklaalevy
200 g
valkosuklaata
200 g
tummaa tai maitosuklaata
⅓ ps (à 100 g)
rubysuklaanappeja
50 g
pieniä suklaamunia

Marmoroitu suklaalevy valmistetaan näin:

  1. Lohkaise suklaalevyistä erikokoisia isoja paloja ja sommittele ne vierekkäin yhdeksi isoksi levyksi leivinpaperin päälle pellille.
  2. Asettele rubysuklaanappeja levyn päälle.
  3. Pane pelti 50-asteiseen uuniin 10–15 minuutiksi, kunnes suklaat sulavat.
  4. Ota pelti uunista. Marmoroi suklaalevyn pinta esimerkiksi puisella puikolla sekoittamalla suklaita toisiinsa. Koristele pienillä suklaamunilla.
  5. Anna levyn kovettua huoneenlämmössä puolisen tuntia tai nopeuta kovettumista nostamalla se hetkeksi jääkaappiin.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt