5(1)
Hokkus pokkus! Marmoroitu suklaalevy on pääsiäisen hauskin herkku – ja näin helposti teet sen
Kasvis
55 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 30 min
Uunissa sulatettu ja kauniisti marmoroitu suklaalevy on helppo ja hauska pääsiäisherkku. Viimeistele levy vaikka värikkäillä makeisilla!
13.4.2022
 |
Kotivinkki
Reseptin ainekset
8 annosta
Marmoroitu suklaalevy
200 gvalkosuklaata
200 gtummaa tai maitosuklaata
⅓ ps (à 100 g)rubysuklaanappeja
50 gpieniä suklaamunia

Marmoroitu suklaalevy valmistetaan näin:

  1. Lohkaise suklaalevyistä erikokoisia isoja paloja ja sommittele ne vierekkäin yhdeksi isoksi levyksi leivinpaperin päälle pellille.
  2. Asettele rubysuklaanappeja levyn päälle.
  3. Pane pelti 50-asteiseen uuniin 10–15 minuutiksi, kunnes suklaat sulavat.
  4. Ota pelti uunista. Marmoroi suklaalevyn pinta esimerkiksi puisella puikolla sekoittamalla suklaita toisiinsa. Koristele pienillä suklaamunilla.
  5. Anna levyn kovettua huoneenlämmössä puolisen tuntia tai nopeuta kovettumista nostamalla se hetkeksi jääkaappiin.
Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.