


Marjamimosa – raikas alkudrinkki juhliin
10 min
Klassinen mimosa on keltainen. Tässä punaisessa versiossa appelsiinimehu vaihdetaan marjoihin. Hyvälaatuinen kuohuviini tekee raikkaasta marjasoseesta juhlajuoman.
Reseptin ainekset
6 annosta
2 dl
paseerattua marjasosetta (mansikka-, vadelma- tai mustikkasosetta)
1 plo (0,75 l)
kuohuviiniä
Mittaa laakeisiin kuohuviinilaseihin 2 rkl paseerattua marjasosetta.
Täytä lasit viilennetyllä kuohuviinillä juuri ennen tarjoilua.
Koriste marjamimosat mintunoksilla.
Voit käyttää juomaan valmista marjasosestta, esim. Pakkasmarja Marjapureeta tai vauvoille tarkoitettuja marjasoseita. Voit myös paseerata soseen pakastemarjoista. Kahteen desiin paseerattua seosta tarvitset noin 4 dl (noin 350 g) pakastemarjoja.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat