Maku

Marjamimosa – raikas alkudrinkki juhliin

10 min
{
Aktiivinen10 min
Passiivinen
Klassinen mimosa on keltainen. Tässä punaisessa versiossa appelsiinimehu vaihdetaan marjoihin. Hyvälaatuinen kuohuviini tekee raikkaasta marjasoseesta juhlajuoman.
GL
KA
LA
MA
MU
VE
0
0
Teksti Kati Pohja
Kuvat Satu Nyström


Ainekset (6 annosta)

  • 2 dlpaseerattua marjasosetta (mansikka-, vadelma- tai mustikkasosetta)
  • 1 plo (0,75 l)kuohuviiniä
Tulosta

Mittaa laakeisiin kuohuviinilaseihin 2 rkl paseerattua marjasosetta.

Täytä lasit viilennetyllä kuohuviinillä juuri ennen tarjoilua.

Koriste marjamimosat mintunoksilla.

Voit käyttää juomaan valmista marjasosestta, esim. Pakkasmarja Marjapureeta tai vauvoille tarkoitettuja marjasoseita. Voit myös paseerata soseen pakastemarjoista. Kahteen desiin paseerattua seosta tarvitset noin 4 dl (noin 350 g) pakastemarjoja.

MITÄ PIDIT?
0