Maku

Marjamimosa – raikas alkudrinkki juhliin

10 min
GL
KA
LA
MA
MU
VE
0
0

Klassinen mimosa on keltainen. Tässä punaisessa versiossa appelsiinimehu vaihdetaan marjoihin. Hyvälaatuinen kuohuviini tekee raikkaasta marjasoseesta juhlajuoman.
Tulosta
Teksti Kati Pohja
Kuvat Satu Nyström

Ainekset (6 annosta)

  • 2 dlpaseerattua marjasosetta (mansikka-, vadelma- tai mustikkasosetta)
  • 1 plo (0,75 l)kuohuviiniä

Tee näin

10 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN

Mittaa laakeisiin kuohuviinilaseihin 2 rkl paseerattua marjasosetta.

Täytä lasit viilennetyllä kuohuviinillä juuri ennen tarjoilua.

Koriste marjamimosat mintunoksilla.

Voit käyttää juomaan valmista marjasosestta, esim. Pakkasmarja Marjapureeta tai vauvoille tarkoitettuja marjasoseita. Voit myös paseerata soseen pakastemarjoista. Kahteen desiin paseerattua seosta tarvitset noin 4 dl (noin 350 g) pakastemarjoja.

MITÄ PIDIT?
0