Maku

Marjaisa trifle

30 min
4.7
1

Marjaisa trifle

Teksti Helena Saine-Laitinen
Kuvat Timo Villanen
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 annosta)

  • 150 gsokerikakkupohjaa (kuutioituna)
  • 3/4 dlappelsiinitäysmehua
  • 1 rklsitruslikööriä
  • 250 gmansikoita
  • 250 gmustikoita
  • 5 kplkeksejä (murusteltuna; LU Bastogne)
  • 400 gvaniljarahkaa
  • 2 dlvispikermaa (rasvaa 25 %)
  • 1 tlsokeria
  • 1 tlvaniljasokeria

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN

Kumoa kakkupalat noin 3 l vetoiseen kulhoon. Mausta mehu halutessasi liköörillä. Pirskottele mehu kostukkeeksi.
Viipaloi peratut mansikat ja levitä ne kakkupalojen päälle. Lusikoi vaniljarahkaa mansikoiden päälle ja lisää mustikat. Ripottele väleihin rapeaa keksirouhetta.
Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokereilla ja levitä pinnalle. Koristele marjoilla. Peitä marjaisia trifle ja anna maustua jääkaapissa tarjoiluhetkeen.
Voit rakentaa marjaisan triflen myös annoslaseihin.

MITÄ PIDIT?
4.7
Katso myös nämä