Reseptin ainekset
6 annosta
150 g
sokerikakkupohjaa (kuutioituna)
3/4 dl
appelsiinitäysmehua
1 rkl
sitruslikööriä
250 g
mansikoita
250 g
mustikoita
5 kpl
keksejä (murusteltuna; LU Bastogne)
400 g
vaniljarahkaa
2 dl
vispikermaa (rasvaa 25 %)
1 tl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria
Kumoa kakkupalat noin 3 l vetoiseen kulhoon. Mausta mehu halutessasi liköörillä. Pirskottele mehu kostukkeeksi. Viipaloi peratut mansikat ja levitä ne kakkupalojen päälle. Lusikoi vaniljarahkaa mansikoiden päälle ja lisää mustikat. Ripottele väleihin rapeaa keksirouhetta. Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokereilla ja levitä pinnalle. Koristele marjoilla. Peitä marjaisia trifle ja anna maustua jääkaapissa tarjoiluhetkeen. Voit rakentaa marjaisan triflen myös annoslaseihin.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat