


Marinoitu parsa
2 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 2 h 0 min
Maukas marinoitu parsa sopii lisäkkeeksi mutta myös paloiteltavaksi salaatteihin.
Reseptin ainekset
6 annosta
500 g
parsaa (valkoista)
1 dl
oliiviöljyä
1 rkl
maapähkinäöljyä (tai saksanpähkinäöljyä)
1/2 dl
balsamiviinietikkaa (valkoista)
2 rkl
sitruunamehua
2 tl
sitruunankuoriraastetta
1/2 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
3 rkl
tuoreyrttiseosta (lehtipersiljaa, basilikaa, kirveliä hienonnettuna)
Kuori ja keitä parsat suolalla maustetussa vedessä juuri ja juuri kypsiksi. Valuta hyvin.
Sekoita öljyt, balsamico, sitruunamehusta ja -kuoriraaste keskenään. Mausta suolalla, pippurilla ja yrteillä.
Kaada marinadi parsojen päälle.
Anna parsojen marinoitua kylmässä vähintään 2 tuntia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat