Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Marinoitu papusalaatti – helposti hyvää vartissa

15 min

Helppo ja nopea papusalaatti sopii vaikka kevyeksi lounaaksi. Marinadissa maistuvat hunaja, basilika, omenaviinietikka ja oliiviöljy.

10.10.2013
Reseptin ainekset
4 annosta
285 g
kikherneitä (säilyke)
285 g
ruskeita papuja (kidneypapuja, säilyke)
Marinadi
3/4 dl
oliiviöljyä
1/2 dl
omenaviinietikkaa
1 rkl
juoksevaa hunajaa
1/2 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
1 dl
tuoretta basilikaa (hienonnettuna)
Lisäksi
1 kpl
rooman- eli sidesalaattia ruukussa
250 g
kirsikkatomaattia
1 dl
pähkinä-hedelmäsekoitusta

Huuhtele kikherneet ja pavut kylmällä vedellä siivilässä. Valuta hyvin.

Mittaa kattilaan marinadin ainekset basilikaa lukuun ottamatta. Kuumenna lähes kiehuvaksi. Lisää marinadiin pavut ja anna niiden kuumentua hetki. Lisää basilika.

Huuhtele salaatti ja tomaatit. Halkaise tomaatit.

Revi salaatti vadille tai lautasille. Nosta päälle lämmintä kikherne-papuseosta. Lisää kirsikkatomaatit ja ripottele päälle pähkinä-marjasekoitus.

Tarjoa marinoitu papusalaatti hyvän leivän kera.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt