Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Marinoitu fetajuusto

10 min
23.11.2009
Reseptin ainekset
4 annosta
300 g
fetajuustoa (rasvaa 18 %)
2 kpl
valkosipulinkynttä
1 tl
roseepippuria
1 tl
rosmariinia
1/2 tl
timjamia
1/2 tl
meiramia
1 dl
ruokaöljyä
1 dl
oliiviöljyä

Kuutioi fetajuusto. Annostele mortteliin jokaista maustetta puolet ohjeen määrästä. Hienonna.

Viipaloi valkosipuli ohuiksi viipaleiksi. Sekoita kulhossa varovasti kaikki ainekset, myös hienonnettu ja hienontamaton mauste.

Anna marinoitujen fetajuustojen maustua peitettynä jääkaapissa yön yli.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt