Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Marinoidut luumut ja vaniljajäädyke

24 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 24 h 0 min
2.12.2010
Reseptin ainekset
8 annosta
Vaniljajäädykkeet
2 dl
kuohukermaa
100 g
tuorejuustoa (rasvaa 6-11 %)
1/2 dl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria
Marinoidut luumut
500 g
luumuja
2 dl
omenatäysmehua
1 dl
sokeria
1 kpl
kanelitankoa
2 kpl
tähtianista
Koristeluun
1/2 dl
sitruunamelissaa

Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita joukkoon tuorejuusto, sokeri ja vaniljasokeri. Jaa vaahto leivosvuokiin. Levitä vaahto vuokiin, niin kuin tekisit leivospohjia (jätä keskikohta kuopalle).

Pakasta. Peitä jäädykkeet kelmulla vasta, kun niiden pinta on jäätynyt.

Puolita tuoreet luumut ja poista kivet. Kiehauta omenamehu, luumut, sokeri ja mausteet kattilassa. Nosta liedeltä ja anna jäähtyä ilman kantta. Marinoi jääkaapissa seuraavaan päivään.

Kuumenna marinoidut luumut kattilassa juuri ennen tarjoilua.

Irrota vaniljajäädykkeet vuoistaan annoslautasille. Asettele lämpimät luumut päälle ja vierelle. Valele jälkiruoat kuumalla maustesiirapilla. Koristele vaniljajäädykkeet ja marinoidut luumut sitruunamelissalla. Tarjoa heti.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt