Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Marinadi naudanlihalle – helppo ja monikäyttöinen luottoresepti

10 min

Marinadi maustaa naudanlihan herkulliseksi. Tässä reseptissä soijapohjainen marinadi saa potkua chilistä ja valkosipulista sekä happamuutta punaviinietikasta. Ota talteen helppo luottoresepti!

26.6.2013
Reseptin ainekset
1 annos (noin 800 grammalle lihaa)
Marinadi
1/2 dl
soijakastiketta (makeaa, ketjap manis)
3 rkl
rypsiöljyä
3 rkl
punaviinietikkaa
1 kpl
valkosipulinkynttä (murskattuna)
1 rkl
sinappia
1 tl
paprikajauhetta
1 tl
chilirouhetta
1/2 tl
mustapippuria

Marinadi valmistuu näin:

Sekoita marinadin aineet keskenään.

Nosta naudanlihapalat kaksinkertaiseen pussiin ja kaada marinadi päälle. Anna naudanlihojen maustua jääkaapissa mieluiten yön yli.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt