


Marinadi naudanlihalle – helppo ja monikäyttöinen luottoresepti
10 min
Marinadi maustaa naudanlihan herkulliseksi. Tässä reseptissä soijapohjainen marinadi saa potkua chilistä ja valkosipulista sekä happamuutta punaviinietikasta. Ota talteen helppo luottoresepti!
Reseptin ainekset
1 annos (noin 800 grammalle lihaa)
Marinadi
1/2 dl
soijakastiketta (makeaa, ketjap manis)
3 rkl
rypsiöljyä
3 rkl
punaviinietikkaa
1 kpl
valkosipulinkynttä (murskattuna)
1 rkl
sinappia
1 tl
paprikajauhetta
1 tl
chilirouhetta
1/2 tl
mustapippuria
Marinadi valmistuu näin:
Sekoita marinadin aineet keskenään.
Nosta naudanlihapalat kaksinkertaiseen pussiin ja kaada marinadi päälle. Anna naudanlihojen maustua jääkaapissa mieluiten yön yli.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat