Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Makeat marenkitikkarit saavat suut hymyyn – värejä ja pursotustyylejä vaihtelemalla saat erinäköisiä tikkareita

1 h 50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 1 h 30 min

Marenki kietoutui tikunnokkaan! Marenkitikkarit ovat hauska tarjottava lastenkutsuille, vappukemuihin ja muihin juhliin. Nappaa tunnelmaan sopivat sävyt ja muodot!

24.4.2024
Reseptin ainekset
12 kpl
4
valkuaista
3 dl
erikoishienoa sokeria
½ tl
etikkaa tai sitruunanmehua
½ tl
vaniljatahnaa tai -jauhetta
Lisäksi
erivärisiä elintarvikevärejä
tikkaritikkuja

Marenkitikkarit – ohje:

  1. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi. Lisää sokeri pienissä erissä valkuaisten joukkoon samalla voimakkaasti vatkaten. Lisää etikka tai sitruunanmehu ja vanilja. Vatkaa vielä pari minuuttia, kunnes marenki on kiiltävää ja jämäkkää. Värjää marenki halutessasi.
  2. Siirrä marenkimassa pursotinpussiin, jossa on kiinnitettynä haluamasi tylla. Vedä pursotinpussin sisäpuolelle pitkittäisiä raitoja elintarvikeväreillä.
  3. Pursota ensin leivinpaperille pieni määrä marenkia, jolla kiinnität tikkaritikun kiinni. Pursota sitten tikun päälle kuvioita.
  4. Paista marenkitikkuja 75 asteessa, mielellään kiertoilmatoiminnolla, noin 1,5 tuntia, kunnes marenkitikkarit ovat kuivuneet ja irtoavat helposti leivinpaperista.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt