Mantelipaneroitu salvia-pekonipihvi

20 min
0
0

Mantelipaneroitu salvia-pekonipihvi

MU
GL
0
0
Teksti Tarja Gröhn, Midi Vuorela
Kuvat Antti Hallakorpi
Tulosta
Mainos

Ainekset (2 annosta)

Salviavoi

  • 2 rklvoita
  • 1 rkltuoretta salviaa (silputtuna)
  • 1 tlyrttimaustesekoitusta (suolaton)
  • 1/4 tlmustapippuria

Ohut perunarösti

  • 2 kplperunaa
  • 1/4 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 1/4 tljauhettua muskottipähkinää
  • 2 rklvoita

Pihvit

  • 300 gnaudan sisäfileetä
  • 2 dltuoretta salviaa
  • 4 kplpekonia (filee)
  • 2 rklmantelijauhetta
  • 2 rklrypsiöljyä

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN5 min

Aloita pihviaterian valmistamien salviavoista. Sekoita aineet hyvin. Jätä odottamaan huoneenlämpöön aterian valmistumista.

Raasta kuoritut perunat karkealla terällä ja mausta. Paista ohuet perunaröstit paistinpannussa voissa. Pidä lämpimänä.

Ota pihvit 30 minuutiksi huoneenlämpöön ennen paistamista. Kiedo tuoreita salvianlehtiä pihvin ympärille. Kietaise pekoniviipaleet salvianlehtien päälle ja kiinnitä saumakohta hammastikuilla.

Paina pihvien pintaan ohut mantelipanerointi. Paista pihvejä ruokaöljyssä keskilämpöisessä paistinpannussa 2 minuuttia / puoli. Varo ettei mantelijauhe pääse palamaan.

Nauti maustevoin, perunaröstin ja höyrytettyjen kukkakaalien kanssa.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä