


Mantelipaneroitu salvia-pekonipihvi
20 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 5 min
Reseptin ainekset
2 annosta
Salviavoi
2 rkl
voita
1 rkl
tuoretta salviaa (silputtuna)
1 tl
yrttimaustesekoitusta (suolaton)
1/4 tl
mustapippuria
Ohut perunarösti
2 kpl
perunaa
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
1/4 tl
jauhettua muskottipähkinää
2 rkl
voita
Pihvit
300 g
naudan sisäfileetä
2 dl
tuoretta salviaa
4 kpl
pekonia (filee)
2 rkl
mantelijauhetta
2 rkl
rypsiöljyä
Aloita pihviaterian valmistamien salviavoista. Sekoita aineet hyvin. Jätä odottamaan huoneenlämpöön aterian valmistumista.
Raasta kuoritut perunat karkealla terällä ja mausta. Paista ohuet perunaröstit paistinpannussa voissa. Pidä lämpimänä.
Ota pihvit 30 minuutiksi huoneenlämpöön ennen paistamista. Kiedo tuoreita salvianlehtiä pihvin ympärille. Kietaise pekoniviipaleet salvianlehtien päälle ja kiinnitä saumakohta hammastikuilla.
Paina pihvien pintaan ohut mantelipanerointi. Paista pihvejä ruokaöljyssä keskilämpöisessä paistinpannussa 2 minuuttia / puoli. Varo ettei mantelijauhe pääse palamaan.
Nauti maustevoin, perunaröstin ja höyrytettyjen kukkakaalien kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat