Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Mantelikala

1 h 10 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 1 h 0 min
30.3.2009
Reseptin ainekset
3 annosta
400 g
seitiä (pakaste)
3‒4 rkl
korppujauhoja
1 dl
mantelilastuja
2 dl
ruokakermaa
3 tl
sitruunankuoriraastetta
3 rkl
tuoretta tilliä (hienonnettuna)
2 rkl
sitruunamehua
½ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria

Mantelikala valmistetaan näin:

Ota kala sulamaan puolisen tuntia ennen ruoanvalmistusta.

Sekoita korppujauhot ja mantelilastut kermaan. Jätä pieni osa mantelilastuista koristeluun. Mausta seos sitruunankuorella ja tillillä, anna turvota noin 5 minuuttia.

Nosta kalapalat uunivuokaan. Mausta kala sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.

Levitä kalan päälle manteliseos, ripottele pintaan loput mantelilastut ja kypsennä mantelikalaa 200-asteisessa uunissa noin puoli tuntia.

Tarjoa mantelikalan kanssa keitettyjä perunoita tai perunamuusia.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt