Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Mansikkamarmeladi

40 min

Onko parempaa kuin paahtoleivän päälle levitetty itse tehty mansikkamarmeladi? Ota selvää ja kokeile keittää mansikkamarmeladia pirteästi appelsiinilla maustettuna!

25.6.2014
Reseptin ainekset
1 annosta
500 g
mansikoita
1/2 dl
appelsiinitäysmehua
2 dl
hillosokeria (tai hillo-marmeladisokeria)
1 rkl
appelsiininkuoriraastetta

Mittaa appelsiinimehu kattilaan. Lisää mansikat ja sokeri.

Kuumenna hitaasti kiehuvaksi. Keitä noin 8 minuuttia silloin tällöin sekoitellen. Kuori pois hillon pinnalle syntyvä vaahto.

Lisää kattilaan appelsiininkuoriraaste keittämisen loppuvaiheessa, kun vaahtoa ei enää synny.

Soseuta marmeladi halutessasi sauvasekoittimella. Kaada se puhtaisiin purkkeihin. Sulje huolellisesti ja säilytä viileässä.

* Kokeile mausteeksi myös sitruunan tai limetin kuorta.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt