Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Mansikka-vuohenjuustocrostinit

Levitä pehmeää vuohenjuustoa rapeiden patongin palojen päälle. Täytä leivät tuoreilla mansikoilla ja miniversoilla. Nauti kesäjuhlien alkupaloina tai illanistujaisten naposteltavana!

20.6.2016
Reseptin ainekset
6 annosta
1 kpl
patonki
200 g
pehmeää vuohenjuustoa (tai tuorejuustoa)
400 g
mansikoita
miniversoja
tuoretta minttua
oliiviöljyä (halutessasi)

Leikkaa patonki siivuiksi ja paahde ne kevyesti uunissa tai grillissä.

Levitä jäähtyneiden leipäviipaleiden päälle pehmeää vuohenjuustoa.

Napsi pois mansikoiden kannat ja leikkaa ne lohkoiksi. Kasaa mansikan palat leipien päälle.

Ripottele pinnalle miniversoja tai mintunlehtiä. Lorauta päälle halutessasi oliiviöljyä.

Kokeile vuohenjuuston tilalta maustamatonta tuorejuustoa! Tarjoile crostinien kanssa suosikki kuohuviiniäsi tai vaikkapa mintulla maustettua soodaa!
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt