Mansikka-vuohenjuustocrostinit

5
0

Mansikka-vuohenjuustocrostinit

Levitä pehmeää vuohenjuustoa rapeiden patongin palojen päälle. Täytä leivät tuoreilla mansikoilla ja miniversoilla. Nauti kesäjuhlien alkupaloina tai illanistujaisten naposteltavana!
Teksti Tiina Garvey
Kuvat Tiina Garvey
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 annosta)

  • 1 kplpatonki
  • 200 gpehmeää vuohenjuustoa (tai tuorejuustoa)
  • 400 gmansikoita
  • miniversoja
  • tuoretta minttua
  • oliiviöljyä (halutessasi)

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

Leikkaa patonki siivuiksi ja paahde ne kevyesti uunissa tai grillissä.

Levitä jäähtyneiden leipäviipaleiden päälle pehmeää vuohenjuustoa.

Napsi pois mansikoiden kannat ja leikkaa ne lohkoiksi. Kasaa mansikan palat leipien päälle.

Ripottele pinnalle miniversoja tai mintunlehtiä. Lorauta päälle halutessasi oliiviöljyä.

Vinkki!

Kokeile vuohenjuuston tilalta maustamatonta tuorejuustoa! Tarjoile crostinien kanssa suosikki kuohuviiniäsi tai vaikkapa mintulla maustettua soodaa!
MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä