Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Mansikka-sitrusgranita

2 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 2 h 0 min
5.10.2008
Reseptin ainekset
6 annosta
3 dl
vettä
4 kpl
mandariinia
1/2 kpl
sitruunaa
1 dl
sokeria
1 1/2 dl
mansikoita (soseutettuna)

Purista mandariineista ja sitruunasta mehut talteen. Sekoita vesi, mandariini- ja sitruunamehut sekä sokeri. Keitä seosta noin minuutti, kunnes sokeri on liuennut veteen. Lisää soseutetut mansikat.

Kaada pakastimessa esijäähdytettyyn noin 20 × 30 cm kokoiseen, laakeaan vuokaan. Anna jäähtyä ja siirrä pakastimeen.

Tarkkaile nesteen jäähtymistä. Kun granita alkaa jäätyä, kaavi haarukalla hyhmettyvää massaa vuoan laidoilta sen keskelle. Toista tämä noin 15 minuutin välein, kunnes granita on jäätynyt kokonaan. Granitan pitäisi olla täysin jäätyneenäkin ilmavaa ja karkeaa.

Tarjoa mansikka-sitrusgranitaa mieluiten kolmen tunnin sisällä siitä, kun kaikki neste on jäätynyt.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt