Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Mansikka-punaherukkahillo

1 h 5 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 40 min
10.9.2006
Reseptin ainekset
1 annosta
Mansikka-punaherukkahillo
500 g
mansikoita
500 g
punaherukoita
600 g
hillosokeria

Mansikka-punaherukkahillo valmistuu näin:

  1. Puhdista marjat, huuhdo ne tarvittaessa ja valuta. Paloittele suurikokoiset marjat.
  2. Mittaa marjat kattilaan. Kuumenna miedolla lämmöllä, kunnes alkaa muodostua vesihöyryä.
  3. Lisää hillosokeri sekoittaen joukkoon. Kuumenna hitaasti kiehuvaksi ja anna hillon kiehua kevyesti 10–15 minuuttia marjalaadusta riippuen, sekoita välillä.
  4. Anna jäähtyä puolisen tuntia, kunnes marjat eivät enää nouse pintaan. Sekoita muutaman kerran jäähtymisen aikana. Kuori vaahto pinnalta.
  5. Tölkitä mansikka-punaherukkahillo kuumennettuihin tölkkeihin ja sulje huolellisesti. Hillo hyytyy lopullisesti noin vuorokaudessa. Parhaiten mansikka-punaherukkahillo säilyttää värinsä ja arominsa viileässä.  
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt