


Makeaa ja rapeaa!
Mansikka-muromysli on todellinen herkkumysli
15 min
Mansikka-muromysli maistuu aamu- tai välipalana maustamattoman jogurtin tai maidon kanssa. Jogurtticashewpähkinät ja pakastekuivatut mansikkaviipaleet ovat tämän myslin parhaat sattumat.
Reseptin ainekset
1 litra
1 rkl
auringonkukka-, rypsi- tai kookosöljyä
4 dl
kaurahiutaleita
1 dl
täysjyväspelttihiutaleita
2 rkl
ruokosokeria (tai sokeria)
1 tl
vaniljasokeria
1½ dl
maissihiutaleita
1 dl
riisimuroja
100 g
jogurtticashewpähkinöitä (esim. Parrots)
1 ps (15–20 g)
pakastekuivattuja mansikkaviipaleita
Mansikka-muromysli – ohje:
- Kuumenna öljy pannulla ja paahda hiutaleita siinä kevyesti käännellen. Lisää sokeri ja vaniljasokeri ja jatka paahtamista muutaman minuutin ajan, kunnes sokeri sulaa ja mysli rapeutuu. Anna jäähtyä.
- Lisää hiutaleiden joukkoon maissihiutaleet ja riisimurot. Rouhi jogurtticashewpähkinät pienemmiksi paloiksi. Sekoita pähkinät ja pakastekuivatut mansikkaviipaleet mysliin.
- Purkita ja säilytä kuivassa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat