Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Makeaa ja rapeaa!

Mansikka-muromysli on todellinen herkkumysli

15 min

Mansikka-muromysli maistuu aamu- tai välipalana maustamattoman jogurtin tai maidon kanssa. Jogurtticashewpähkinät ja pakastekuivatut mansikkaviipaleet ovat tämän myslin parhaat sattumat.

15.1.2025
Reseptin ainekset
1 litra
1 rkl
auringonkukka-, rypsi- tai kookosöljyä
4 dl
kaurahiutaleita
1 dl
täysjyväspelttihiutaleita
2 rkl
ruokosokeria (tai sokeria)
1 tl
vaniljasokeria
1½ dl
maissihiutaleita
1 dl
riisimuroja
100 g
jogurtticashewpähkinöitä (esim. Parrots)
1 ps (15–20 g)
pakastekuivattuja mansikkaviipaleita

Mansikka-muromysli – ohje:

  1. Kuumenna öljy pannulla ja paahda hiutaleita siinä kevyesti käännellen. Lisää sokeri ja vaniljasokeri ja jatka paahtamista muutaman minuutin ajan, kunnes sokeri sulaa ja mysli rapeutuu. Anna jäähtyä.
  2. Lisää hiutaleiden joukkoon maissihiutaleet ja riisimurot. Rouhi jogurtticashewpähkinät pienemmiksi paloiksi. Sekoita pähkinät ja pakastekuivatut mansikkaviipaleet mysliin.
  3. Purkita ja säilytä kuivassa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt