


Mangosalsa – limellä ja chilillä maustettu lisuke tuo auringonpaisteen lautaselle
20 min
Mangosalsa piristää aterian! Hedelmäinen salsa on lempeän tulinen, maukas ja helppo lisuke esimerkiksi tacojen päälle tai broileriruokiin.
Reseptin ainekset
4 annosta
Mangosalsa
1 (noin 500 g)
syöntikypsä mango
½ pieni
punasipuli
1
punainen chili
½ rku
korianteria
1 rkl
limenmehua
1 rkl
oliiviöljyä
¼ tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
Mangosalsa – ohje:
- Leikkaa mangosta puolikkaat siemenen suuntaisesti. Tee puolikkaisiin veitsellä ristikko (noin 1 × 1 cm) kuoreen asti. Irrota hedelmäliha lusikalla. Irrota loppu hedelmäliha kiven ympäriltä veitsellä ja kuutioi.
- Kuori ja hienonna punasipuli. Hienonna chili ja korianteri. Siirrä ainekset kulhoon. Mausta mangosalsa limenmehulla, öljyllä, suolalla ja pippurilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat