Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Mangosalsa – limellä ja chilillä maustettu lisuke tuo auringonpaisteen lautaselle

20 min

Mangosalsa piristää aterian! Hedelmäinen salsa on lempeän tulinen, maukas ja helppo lisuke esimerkiksi tacojen päälle tai broileriruokiin.

16.6.2022
Reseptin ainekset
4 annosta
Mangosalsa
1 (noin 500 g)
syöntikypsä mango
½ pieni
punasipuli
1
punainen chili
½ rku
korianteria
1 rkl
limenmehua
1 rkl
oliiviöljyä
¼ tl
suolaa
½ tl
mustapippuria

Mangosalsa – ohje:

  1. Leikkaa mangosta puolikkaat siemenen suuntaisesti. Tee puolikkaisiin veitsellä ristikko (noin 1 × 1 cm) kuoreen asti. Irrota hedelmäliha lusikalla. Irrota loppu hedelmäliha kiven ympäriltä veitsellä ja kuutioi.
  2. Kuori ja hienonna punasipuli. Hienonna chili ja korianteri. Siirrä ainekset kulhoon. Mausta mangosalsa limenmehulla, öljyllä, suolalla ja pippurilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt