Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Yhden pannun taktiikalla

Mangoldi-kalakääryleet – kaalikääryleistä inspiroituneet mangoldinyytit täytetään lohella tai kuhalla

50 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 20 min

Mangoldi-kalakääryleet ovat näppärä ruoka, sillä yhdellä kertaa valmistuu kala, lisuke ja soosi! Kalarullat kypsyvät pannulla nopeasti ensin paistettuna ja lopulta miso-kermakastikkeessa haudutettuna.

10.9.2025
Reseptin ainekset
4 annosta
400 g
ruodotonta kalafileetä (esim. lohta tai kuhaa)
½
sitruunan mehu
1 tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria
1 ps (200 g)
lehtimangoldia
1 rs (200 g)
kirsikkatomaatteja
4 rkl
oliiviöljyä
2 dl
kermaa
2 rkl
vaaleaa misotahnaa

Kala-mangoldikääryleet – ohje:

  1. Leikkaa ruodottomat ja nahattomat kalafileet noin kahden tulitikkurasian kokoisiksi paloiksi. Laita palat kulhoon ja mausta sitruunanmehulla, suolalla ja pippurilla. Anna kalojen maustua 15 minuuttia.
  2. Kääri jokainen kalapala pariin kolmeen mangoldinlehteen tiivisti.
  3. Halkaise tomaatit. Kuumenna öljy pannulla ja paista kalakääröjä pari minuuttia molemmin puolin. Lisää pannulle tomaatit, kerma ja misotahna. Kuumenna kiehuvaksi. Peitä pannu kannella ja hauduta 5 minuuttia.
  4. Käännä kalarullat ja hauduta vielä noin 3 minuuttia. Sekoita joukkoon tilkka vettä tarvittaessa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt