


Yhden pannun taktiikalla
Mangoldi-kalakääryleet – kaalikääryleistä inspiroituneet mangoldinyytit täytetään lohella tai kuhalla
50 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 20 min
Mangoldi-kalakääryleet ovat näppärä ruoka, sillä yhdellä kertaa valmistuu kala, lisuke ja soosi! Kalarullat kypsyvät pannulla nopeasti ensin paistettuna ja lopulta miso-kermakastikkeessa haudutettuna.
Reseptin ainekset
4 annosta
400 g
ruodotonta kalafileetä (esim. lohta tai kuhaa)
½
sitruunan mehu
1 tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria
1 ps (200 g)
lehtimangoldia
1 rs (200 g)
kirsikkatomaatteja
4 rkl
oliiviöljyä
2 dl
kermaa
2 rkl
vaaleaa misotahnaa
Kala-mangoldikääryleet – ohje:
- Leikkaa ruodottomat ja nahattomat kalafileet noin kahden tulitikkurasian kokoisiksi paloiksi. Laita palat kulhoon ja mausta sitruunanmehulla, suolalla ja pippurilla. Anna kalojen maustua 15 minuuttia.
- Kääri jokainen kalapala pariin kolmeen mangoldinlehteen tiivisti.
- Halkaise tomaatit. Kuumenna öljy pannulla ja paista kalakääröjä pari minuuttia molemmin puolin. Lisää pannulle tomaatit, kerma ja misotahna. Kuumenna kiehuvaksi. Peitä pannu kannella ja hauduta 5 minuuttia.
- Käännä kalarullat ja hauduta vielä noin 3 minuuttia. Sekoita joukkoon tilkka vettä tarvittaessa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat