Maku

Mango-piimävaahto

3 h 15 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
3 h
GL
KA
MU
3.3
0


Ainekset (8 annosta)

  • 4 kplliivatelehteä
  • 1 kpltuoretta mangoa
  • 225 gmangoa (säilyke)
  • 3 dlrasvatonta piimää
  • 2 1/2 dlvaahtoutuvaa vaniljakastiketta
  • 1/4 dlappelsiinitäysmehua

Koristeluun

  • 3 kplpassionhedelmää
Tulosta

Upota liivatelehdet pehmenemään kylmään veteen.

Kuori ja paloittele mango. Valuta säilykemangot. Soseuta hedelmät monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella. Kaada piimä mangososeen joukkoon.

Vaahdota vaniljakastike ja yhdistä se varovasti nostellen mango-piimäsoseeseen.

Kuumenna vesi tai appelsiinimehu ja liuota puristetut liivatelehdet nesteeseen. Anna jäähtyä vähän ja kaada seos ohuena nauhana hyvin sekoittaen mangovaahdon joukkoon.

Annostele mango-piimävaahto pieniin jälkiruokakulhoihin tai laseihin ja anna hyytyä jääkaapissa vähintään 3 tuntia.

Koristele mango-piimavaahtoannokset lusikallisella passiohedelmää ja halutessasi muutamalla mangoviipaleella ja sitruunamelissan lehdillä.

Kommentoi »