


Mango-piimävaahto
3 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 3 h 0 min
Reseptin ainekset
8 annosta
4 kpl
liivatelehteä
1 kpl
tuoretta mangoa
225 g
mangoa (säilyke)
3 dl
rasvatonta piimää
2 1/2 dl
vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
1/4 dl
appelsiinitäysmehua
Koristeluun
3 kpl
passionhedelmää
Upota liivatelehdet pehmenemään kylmään veteen.
Kuori ja paloittele mango. Valuta säilykemangot. Soseuta hedelmät monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella. Kaada piimä mangososeen joukkoon.
Vaahdota vaniljakastike ja yhdistä se varovasti nostellen mango-piimäsoseeseen.
Kuumenna vesi tai appelsiinimehu ja liuota puristetut liivatelehdet nesteeseen. Anna jäähtyä vähän ja kaada seos ohuena nauhana hyvin sekoittaen mangovaahdon joukkoon.
Annostele mango-piimävaahto pieniin jälkiruokakulhoihin tai laseihin ja anna hyytyä jääkaapissa vähintään 3 tuntia.
Koristele mango-piimavaahtoannokset lusikallisella passiohedelmää ja halutessasi muutamalla mangoviipaleella ja sitruunamelissan lehdillä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat